Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Η διαδικασία προχωρά μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του ΕΣΡ

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Η διαδικασία προχωρά μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του ΕΣΡ
Η τιμή εκκίνησης των τηλεοπτικών αδειών έχει προσδιοριστεί στα 35 εκ για καθεμία από αυτές
«Η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει αυτή τη φορά ότι η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες είναι νόμιμη και Συνταγματική οπότε αυτή τη φορά είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι «έχει αποφασιστεί η αδειοδότηση 9 καναλιών ενώ η τιμή εκκίνησης έχει προσδιοριστεί στα 35 εκ για καθεμία από αυτές» .
Υπογράμμισε ακόμη ότι «με την ομόφωνη απόφαση των μελών του ΕΣΡ επιβεβαιώθηκε -για ακόμα μία φορά ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο και ότι πρέπει να καταβληθεί τίμημα για τη χρήση του» ενώ το δημόσιο θα εισπράξει συνολικά τουλάχιστον 245 εκ από αυτή τη διαδικασία.
Ο αρμόδιος υπουργός σημειώνει ότι το συνολικό ύψος του τιμήματος κυμαίνεται στο ύψος αυτού που είχε προκύψει από την περσινή δημοπρασία «ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα».
«Το υπουργείο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την απρόσκοπτη συνεργασία με το ΕΣΡ με κοινό στόχο την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών το ταχύτερο δυνατό» σχολίασε ο υπουργός απαντώντας για το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης