Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Η σιωπή του κ. Τσίπρα γίνεται ακόμη πιο ένοχη - Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις του

Κικίλιας (ΝΔ): Η σιωπή του κ. Τσίπρα γίνεται ακόμη πιο ένοχη - Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις του
«Οι Έλληνες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια τις ζαριές που έπαιξε με την τύχη της χώρας ο κ. Τσίπρας και η παρέα του»
Οξύτατη κριτική απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε σήμερα (31/7) ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς και τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα, τονίζοντας ότι η σιωπή του «γίνεται ακόμη πιο ένοχη».
«Οι Έλληνες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια τις ζαριές που έπαιξε με την τύχη της χώρας ο κ. Τσίπρας και η παρέα του», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκρπόσωπου Τύπου της ΝΔ, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό να προβεί σε απαντήσεις για τις αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη.
Σε ότι αφορά τις δολοφονίες διαδηλωτών στη Βενεζουέλα, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι αναμένει ο έλληνας πρωθυπουργός να καταδικάσει το σχετικό γεγονός, «εκτός εάν οι σχέσεις του κ. Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο δεν του το επιτρέπουν».
Αναλυτικότερα, η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
«Την ημέρα που οι πολίτες αναστενάζουν από την πρώτη δόση της βαριάς φορολογίας, η σιωπή του κ. Τσίπρα γίνεται ακόμη πιο ένοχη.
Οι Έλληνες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια τις ζαριές που έπαιξε με την τύχη της χώρας ο κ. Τσίπρας και η παρέα του.
Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις του στις αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη, ότι συζητούσε κατ’ εντολήν του, με τον κ. Σόιμπλε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Επίσης περιμένουμε να καταδικάσει τη βίαιη καταστολή και τις δολοφονίες διαδηλωτών στην Βενεζουέλα.
Εκτός εάν οι σχέσεις του κ. Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο δεν του το επιτρέπουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης