Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι: Η μαύρη τρύπα του ιδιωτικού χρέους μεγαλώνει - Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σφυρίζουν αδιάφορα

Το Ποτάμι: Η μαύρη τρύπα του ιδιωτικού χρέους μεγαλώνει - Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σφυρίζουν αδιάφορα
Κάθε ημέρα γίνονται περίπου 900 κατασχέσεις και 1 στους 3 φορολογούμενους δεν μπόρεσε να πληρώσει την πρώτη δόση της εφορίας στο τέλος Ιουλίου
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή τη φορολογική της πολιτική που έχει οδηγήσει σε εξάντληση τη φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων αλλα και στην αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Αναλυτικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι "σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στα  5,475 δισ. ανήλθαν στο τέλος του Ιουνίου 2017 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο για φέτος, καταγράφοντας αύξηση κατά  727 εκατ. σε ένα μήνα.
Κάθε ημέρα γίνονται περίπου 900 κατασχέσεις και 1 στους 3 φορολογούμενους δεν μπόρεσε να πληρώσει την πρώτη δόση της εφορίας στο τέλος Ιουλίου.
Η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων πολιτών έχει εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό.
Το Ποτάμι έχει προτείνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις και λύσεις που θα μειώσουν τους φόρους και θα κάνουν το κράτος πιο λειτουργικό και φιλικό για τον πολίτη.
Oι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδιαφορούν και συνεχίζουν ακάθεκτοι να στραγγαλίζουν την πραγματική οικονομία προκειμένου να συντηρήσουν τον κομματικό τους στρατό και τις ιδεοληψίες τους".

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης