Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Παραλήρημα ιδεοληψίας από τον κ. Βούτση - Αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του Ελληνικού λαού

ΝΔ: Παραλήρημα ιδεοληψίας από τον κ. Βούτση - Αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του Ελληνικού λαού
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνιστά στον πρόεδρο της Βουλής «αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά»
Για «παραλήρημα ιδεοληψίας από τον κ. Βούτση» έκανε λόγο σήμερα (9/8) η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής ότι η Ελλάδα δεν είναι «λαός ορθόδοξος», τονίζοντας ότι αμσισβητεί ακόμα και τη θρησκεία του ελληνικού λαού.
Μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε με νόημα ότι «δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον κ. Βούτση», ενώ παράλληλα συνιστά στον πρόεδρο της Βουλής «αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά».
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βούτσης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε νωρίτερα στην ΕΡΤ, είχε αναφερθεί στη θρησκεία του ελληνικού λαού, δηλώνοντας ότι αν και «είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους λαούς παγκοσμίως σε σχέση με θρησκευτικές δοξασίες», επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν είμαστε φονταμενταλιστικό Ορθόδοξο κράτος, ούτε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ:
«Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον κ. Βούτση.
Σε ένα παραλήρημα ιδεοληψίας, αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του Ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το Σύνταγμά μας.
Θα του συνιστούσαμε, αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά.
Και βέβαια, με το κύρος του Κοινοβουλίου που δεν δίστασε να πλήξει για χάρη των αναρχικών του Ρουβίκωνα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης