Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστάσεις Καμμένου από τις δηλώσεις Βούτση - Μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους

tags :
Αποστάσεις Καμμένου από τις δηλώσεις Βούτση - Μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους
Σιγή ιχθύος τηρεί το Μέγαρο Μαξίμου σε μια προσπάθεια να μην ρίξει λάδι στη φωτιά της νέας ενδοκυβερνητικής κρίσης
Αποστάσεις από τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση πήρε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι «οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων».
Σιγή ιχθύος τηρεί το Μέγαρο Μαξίμου σε μια προσπάθεια να μην ρίξει λάδι στη φωτιά της νέας ενδοκυβερνητικής κρίσης που προκάλεσε  ο Πάνος Καμμένος.
Άλλωστε στο Μέγαρο Μαξίμου γνώριζαν εξαρχής ότι ο κυβερνητικός εταίρος διαφωνεί κατηγορηματικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Μάξιμου για μια σειρά από ζητήματα όπως και η σημαία και αυτός ήταν και ο λόγος που η απόφαση για ανάδειξη του σημαιοφόρου από κλήρωση και όχι λόγο αριστείας δεν πέρασε από ψηφοφορία στη Βουλή αλλά ήρθε με την μορφή προεδρικού διατάγματος.
Σε κάθε περίπτωση Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου παρείχαν πλήρη στήριξη στο Νίκο Βούτση ενώ κυβερνητικό στέλεχος ανέφερε στο bankingnews.gr "πως οι διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων είναι δεδομένες και διακριτές αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία της κυβέρνησης και τη συνοχή της" επαναλαμβάνοντας όπως και ο πρωθυπουργός ότι  "η παρούσα κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετρταετία".

Δ. Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης