Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πατούλης (ΚΕΔΕ): Το θράσος του Τόσκα δεν έχει όριο – Να απαντήσει σε ερωτήματα που του έχουμε θέσει

Πατούλης (ΚΕΔΕ): Το θράσος του Τόσκα δεν έχει όριο – Να απαντήσει σε ερωτήματα που του έχουμε θέσει
Τι ανέφερε ο Προέδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, με αφορμή όσα δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Το θράσος του κ. Τόσκα δεν έχει όριο», τονίζει σε δήλωσή του ο Προέδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, για τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Όπως αναφέρει ο κ. Πατούλης, ο κ. Τόσκας «σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM, ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ αντί να του ασκούμε κριτική για τη φωτιά στα Κύθηρα να του πούμε «ευχαριστώ»!
Και αυτό παρά το γεγονός ότι εξαιτίας της επιχειρησιακής του ανικανότητας, κάηκαν μέχρι σήμερα δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων σε όλη τη χώρα;
Ζητά να του πούμε «ευχαριστώ»  γιατί επιτρέπει με την ανοχή που επιδεικνύει  σε μερικές δεκάδες μπαχαλάκηδες να καταστρέφουν τις περιουσίες των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας και να εξευτελίζουν θεσμούς της δημοκρατίας μας, όπως το Κοινοβούλιο;
Στους μόνους που αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ελληνική κοινωνία είναι στους πυροσβέστες και αστυνομικούς που αγωνίζονται καθημερινά, με ελάχιστες αποδοχές και πενιχρά μέσα, για να ανταποκριθούν στο καθήκον τους».
Ακόμη, ο κ. Πατούλης τονίζει ότι από τον κ. Τόσκα «ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που του έχουμε θέσει, εδώ και μέρες.
Μεταξύ άλλων περιμένουμε να μας απαντήσει και πόσοι αστυνομικοί απασχολούνται στην προσωπική του φρουρά».
 «Ο κ. Τόσκας αντί να μας ζητά να του πούμε «ευχαριστώ» θα έπρεπε ο ίδιος να πει ευχαριστώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που συμβάλει συχνά έμπρακτα στην εξασφάλιση ελαστικών και καυσίμων προκειμένου να μπορέσουν να κινηθούν, τα οχήματα και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης