Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Τήνο τη Δευτέρα (14/8) ο Κουρουμπλής για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου

Στην Τήνο τη Δευτέρα (14/8) ο Κουρουμπλής για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου
Το απόγευμα της Δευτέρας 14/8  ο Υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής,  θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον τορπιλισμό του Κ/Δ «ΕΛΛΗ»
Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, στην Τήνο, θα παραστεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
Ο κ. Κουρουμπλής θα φτάσει, τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου, στην Τήνο από τη Μύκονο, μετά τις επισκέψεις που θα κάνει στο Λιμεναρχείο και στο Λιμενικό Ταμείο της Μυκόνου.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον τορπιλισμό του Κ/Δ «ΕΛΛΗ» (Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο κενοτάφιο). Θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός.
Την Τρίτη 15 Αυγούστου, ο κ. Κουρουμπλής θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που θα γίνει προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου, κ. Δωροθέου Β’.
Θα ακολουθήσουν ρίψη στεφάνου από τον Υπουργό και τη Στρατιωτική Ηγεσία, στον υγρό τάφο του Κ/Δ «ΕΛΛΗ» και τιμητικοί κανονιοβολισμοί.
Στη συνέχεια θα γίνει η λιτάνευση της Εικόνας της Μεγαλόχαρης και θα εκφωνηθεί Πανηγυρικός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου - Τήνου κ. Δωρόθεο Β’.
Θα ακολουθήσει δοχή του κ. Κουρουμπλή από τη Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης