Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει για να αποσιωπηθεί η αποτυχία της στην οικονομία

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει για να αποσιωπηθεί η αποτυχία της στην οικονομία
«Η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική, που θα φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Για διαρκή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με ζητήματα ελάσσονος σημασίας κατηγορεί την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στόχος της κυβέρνησης, κατά τον κ. Γεωργιάδη, είναι να αποσιωπηθεί η αποτυχία της στην οικονομία.  
 «Το άνοιγμα της συζήτησης για τις αλλαγές στην Παιδεία, την ώρα που οι πολίτες βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, με κατασχέσεις και φουσκωμένα εκκαθαριστικά, προκαλεί εύλογα ερωτήματα» σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθερίου του Τύπου».
Χαρακτηρίζει ωστόσο «μεγάλο σκάνδαλο» τις αποφάσεις του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
«Η κλήρωση για τη σημαία είναι το "προοδευτικό" που έχει να επιδείξει η "πρώτη φορά Αριστερά";» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που τονίζει ότι πλέον, με όλα αυτά, τα παιδιά του Δημοτικού «αυτό που διδάσκονται είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός».
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται ακόμα στις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου και αναμένει, όπως λέει, «το άνοιγμα των τηλεφωνικών αρχείων των εμπλεκομένων προσώπων ώστε να αποδειχθεί εάν ο κ. Καμμένος, εκτός του κ. Γιαννουσάκη, μιλούσε ταυτόχρονα και με τον κ. Χριστοφορίδη και την κ. Τζίβα», κάνει λόγο για «σκοτεινή περίοδο», όπως την χαρακτηρίζει, του Γ. Βαρουφάκη, ενώ μιλάει και για την αντιπαράθεσή του με τον Π. Πολάκη.
Τέλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σημειώνει πως η ΝΔ «δεν μπορεί να επιβάλει εκλογές», τονίζοντας παράλληλα «όμως, οι εκλογές πρέπει να γίνουν προκειμένου η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει.
Η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική, που θα φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας».  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης