Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου (περιφερειάρχης Αττικης): Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις - Όταν επιχειρούμε, σιωπούμε

tags :
Δούρου (περιφερειάρχης Αττικης): Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις - Όταν επιχειρούμε, σιωπούμε
"Mπορούμε να προχωρήσουμε ακόμη και στη στέγαση των συμπολιτών μας που έχουν μείνει χωρίς σπίτι"

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου όλοι "να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων", απηύθυνε από το Πεντελικό Όρος η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Η ίδια τόνισε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (20:14) ότι στην περιφέρεια υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση "δύσκολη".
"Πολλοί δίνουν τη μάχη χωρίς τηλεοπτικό διάλογο", είπε, σημειώνοντας ότι κανείς δεν έχει φύγει από τη θέση του.
Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλή η συνεργασία μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.
"Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν το βιός δεκαετιών", είπε, στο μεταξύ, η Ρ. Δούρου, σημειώνοντας "όταν επιχειρούμε, σιωπούμε".
"Σταματήστε τα δελτία τύπου, τα τιτιβίσματα, τα ποσταρίσματα", τόνισε, και μεταξύ άλλων σημείωσε: "Μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμη και στη στέγαση των συμπολιτών μας που έχουν μείνει χωρίς σπίτι".
Αναλυτικότερα, η Ρ. Δούρου ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ: "Η περιφέρεια στηρίζει τη μάχη που δίνουν εδώ και 24ωρα οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι πολίτες.
Από την πρώτη στιγμή με δική μας εισήγηση ο Δήμος κηρύχθηκε σε έκτακτης ανάγκης και με αυτή την κίνηση οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί μπορούν να βρουν στέγαση στις δύσκολες στιγμές που περνούν.
Από την πρώτη στιγμή στείλαμε στα μέτωπα όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις και πλέον στα μέτωπα επιχειρούν 26 υδροφόρες.
Απευθύνω έκκληση σε όλους, σταματήστε τα δελτία τύπου, τα τιτιβισματα και τα ποσταρίσματα.
Σεβαστείτε τους πυροσβέστες, τους πολίτες, τους εθελοντές που παλεύουν με τις φλόγες. Όταν επιχειρούμε σιωπούμε. Δελτία τύπου από ξαπλώστρες σε νησιά και τιτιβίσματα από κλιματιζόμενα γραφεία να μην γράφονται.
Έστω και για πρώτη φορά ας σταθούν κάποιοι στο ύψος των περιστάσεων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης