Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος: Δεν θα ωφελούσε σε τίποτα στην πράξη εάν ο Τσίπρας είχε πάει νωρίτερα στο πύρινο μέτωπο

Χρυσόγονος: Δεν θα ωφελούσε σε τίποτα στην πράξη εάν ο Τσίπρας είχε πάει νωρίτερα στο πύρινο μέτωπο
Να εκπονηθεί και να εφαρμοστεί ένα εθνικό σχέδιο πυροπροστασίας για μια 10ετία ζήτησε ο κ.Χρυσόγονος
Απάντηση στις επικρίσεις που εξαπολύονται από την αντιπολίτευση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την «απουσία» του από τα πύρινα μέτωπα έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, ο οποίος υποστήριξε ότι ακόμα και αν ο πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί νωρίτερα δεν θα άλλαζε κάτι επί της ουσίας ως προς την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
«Δεν θα ωφελούσε σε τίποτα στην πράξη αν ο πρωθυπουργός είχε πάει νωρίτερα στο μέτωπο και αν είχε πάρει μια μάνικα να σβήσει τις φλόγες» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρυσόγονος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως εάν είχαν γίνει περισσότερα πράγματα και ήταν πιο σύγχρονος ο στόλος των πτητικών μέσων πυρόσβεσης θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με τις πυρκαγιές.
«Αλλά αυτό απαιτεί τεράστια ποσά που η χώρα δεν μπορεί να τα διαθέσει» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την εκπόνηση και εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου πυροπροστασίας που να εφαρμοστεί για μια δεκαετία.
Ο κ.Χρυσόγονος χαρακτήρισε «ευκταίο» το να αμειφθούν καλύτερα οι πυροσβέστες και τόνισε ότι «θα ήταν προτιμότερο στις υπουργικές θέσεις να επιλέγονται πολιτικά πρόσωπα και όχι τεχνοκράτες, άτομα που έχουν υποστεί τη βάσανο της ψήφου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης