Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουντουρά: Θα ξεπεράσουν τα 30 εκ. οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα το 2017 – Αυξημένα και τα έσοδα

Κουντουρά: Θα ξεπεράσουν τα 30 εκ. οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα το 2017 – Αυξημένα και τα έσοδα
Τα επόμενα χρόνια ο ελληνικός τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξε η υπ. Τουρισμού
Την εκτίμηση πως οι αφίξεις τουριστών θα ξεπεράσουν τα 30 εκατομμύρια για την φετινή τουριστική σεζόν διατύπωσε η υπ. Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία υποστήριξε ότι όλα τα μεγέθη του ελληνικού τουρισμού καταγράφουν πολύ μεγάλη αύξηση.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η κα.Κουντουρά υποστήριξε επίσης αυξητικά είναι και τα έσοδα ενώ υποστήριξε πως τα επόμενα χρόνια ο ελληνικός τουρισμός θα πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.λ
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ στα νησιά η κα.Κουντουρά είπε ότι, όταν και εφόσον τα δημοσιονομικά το επιτρέψουν, «στόχος μας είναι, με την πρώτη ευκαιρία, η ελάφρυνση όλων των επιχειρήσεων του τουρισμού σε όλα τα μεγέθη και όχι μόνο σε ό,τι αφορά το ΦΠΑ».
Σε ερώτηση για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη η κα.Κουντουρά είπε ότι «η τρομοκρατία είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται και όπου και αν γίνεται».
«Ο τουρισμός ενώνει τους ανθρώπους, τέτοιου είδους τρομοκρατικά χτυπήματα είναι επίθεση σε αξίες, στην ελευθερία, στη δημοκρατία και νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε απέναντι σε αυτές τις φρικτές ενέργειες και να είμαστε ενωμένοι απέναντι στο δικαίωμά μας να ζούμε ελεύθερα και να ταξιδεύουμε» υποστήριξε η υπ. Τουρισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης