Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Προτείνουμε στη ΝΔ να σοβαρευτεί λίγο, που ήγειρε ζήτημα για τις διακοπές του πρωθυπουργού

tags :
Κυβερνητικές πηγές: Προτείνουμε στη ΝΔ να σοβαρευτεί λίγο, που ήγειρε ζήτημα για τις διακοπές του πρωθυπουργού
«Ο πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο πριν το Δεκαπενταύγουστο» σημειώνουν με ειρωνική διάθεση κυβερνητικές πηγές
Σε σκληρούς τόνους απαντά η κυβέρνηση στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία νωρίτερα σήμερα (19/8) ζήτησε από το Μαξίμου να δημοσιοποιήσει τον τόπο διακοπών του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών.
Κυβερνητικές πηγές προτείνουν στη ΝΔ να σοβαρευτεί λίγο.
«Μετά το φιάσκο της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη, που άφησε τις ξαπλώστρες των Χανίων, για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, αλλά ακύρωσε την επίσκεψή του μόλις αντιλήφθηκε ότι εντός βρίσκονταν δυο υπουργοί της κυβέρνησης, φαίνεται ότι το φυσάει και δεν κρυώνει», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν:
«Σήμερα, λοιπόν, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, προφανώς κατ' εντολήν του συνεταίρου του, κ. Μητσοτάκη, αποκάλυψε κάτι τρομακτικό:
Ότι ο πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο πριν το Δεκαπενταύγουστο.
Έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο ανηθικότητας.
Επέστρεψε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών!
Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο.
Aν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του».

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης