Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η αντιπολίτευση ανησυχεί για την επίσκεψη Macron στην Ελλάδα – Έρχεται με πολλούς επιχειρηματίες

Παπαδημούλης: Η αντιπολίτευση ανησυχεί για την επίσκεψη Macron στην Ελλάδα – Έρχεται με πολλούς επιχειρηματίες
Μετά τις γερμανικές εκλογές πρέπει να τεθεί επί τάπητος το θέμα της περαιτέρω ενοποίησης της Ευρωζώνης είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι η αντιπολίτευση ανησυχεί για την επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron στην Ελλάδα διότι έρχεται μαζί με πολλούς επιχειρηματίες διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές, θα πρέπει να τεθεί επί τάπητος το θέμα της περαιτέρω ενοποίησης της Ευρωζώνης «με έμφαση στις πολιτικές ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής».
«Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να αποκτήσει ξανά δυναμισμό η ανάπτυξη της Ευρωζώνης, να μπει μπροστά ένας κινητήρας που θα μας πάει προς τα μπρος.
Όλα αυτά τα χρόνια, η άνοδος της ακροδεξιάς δεν οφείλεται μόνο στην τρομοκρατία, στο προσφυγικό, αλλά και στα οξύτατα κοινωνικά προβλήματα, την ανεργία, τη φτώχεια.
Αυτός είναι και ο λόγος που χρειαζόμαστε μία προοδευτική κοινωνική στροφή.
Σε αυτή τη συζήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν ικανό συνομιλητή, είναι ένας ισχυρός παράγοντας, ακόμη και γι' αυτούς που θεωρούσαν ότι θα αντέξουμε λίγες μόνο εβδομάδες» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης