Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Όσο περισσότεροι οι υποψήφιοι τόσο το καλύτερο για την Κεντροαριστερά

Θεοχαρόπουλος: Όσο περισσότεροι οι υποψήφιοι τόσο το καλύτερο για την Κεντροαριστερά
Εντός του 2017 πρέπει να έχουμε τόσο το νέο φορέα όσο και την εκλογή του επικεφαλής είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση ότι όσο περισσότεροι είναι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα τόσο το καλύτερο είναι για την Κεντροαριστερά διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Όσο μεγαλύτερος πλουραλισμός για να αποφασίσει ο κόσμος της Κεντροαριστεράς, τόσο το καλύτερο.
Και επιπλέον όσο κινητοποιείται αυτός ο κόσμος ο ευρύτερος, της Κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, αυτό οδηγεί στη δημιουργία προϋποθέσεων για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm  ο κ. Θεοχαρόπουλος.
«Εντός του 2017 πρέπει να έχουμε τόσο τη δημιουργία του νέου φορέα όσο και την εκλογή του επικεφαλής, με ανανέωση και όχι με αναπαλαίωση.
Ο επικεφαλής θα πρέπει να είναι ενός νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων και κινήσεων.
Να δημιουργήσουμε πραγματικά το νέο, με ανανέωση, με προοδευτικές πολιτικές και ενότητα.
Ενότητα σημαίνει να εγγυηθούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα δουλέψουν την επόμενη ημέρα της εκλογής του επικεφαλής» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την πολιτική που ακολουθεί, η οποία όπως είπε «δεν βγάζει την χώρα από την κρίση».
«Δεν υπάρχει ανάπτυξη για την χώρα.
Δυστυχώς υπάρξει υπερφορολόγηση, υπάρχει ένα ασφαλιστικό που δεν μπορεί να είναι ούτε δίκαιο ούτε να δώσει διέξοδο, οι νέοι φεύγουν από τη χώρα, η ανεργία είναι στα ύψη, δεν δημιουργούνται δουλειές που να είναι βιώσιμες και δεν υπάρχει αγορά εργασίας που να συνδεθεί με το εκπαιδευτικό σύστημα και όλα αυτά να δημιουργήσουν ένα αναπτυξιακό σοκ, που χρειάζεται η χώρα μας.
Χρειαζόμαστε αναπτυξιακό σοκ, να αξιοποιήσουμε το παραγωγικό δυναμικό της χώρας, να επενδύσουμε σε ορισμένες υπηρεσίες υψηλού ανθρώπινου κεφαλαίου που υπάρχουν στη χώρα μας
Για να υπάρχει σταθερή ανάπτυξη και σταθερή αναβάθμιση της χώρας μας χρειάζεται αλλαγή πολιτικής εδώ και τώρα» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης