Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Σταδιακά η έξοδος από το μνημόνιο – Μεγάλη σημασία με δυνατό συμβολισμό η επίσκεψη Macron

Παππάς: Σταδιακά η έξοδος από το μνημόνιο – Μεγάλη σημασία με δυνατό συμβολισμό η επίσκεψη Macron
Η θεωρία των δύο άκρων ήταν καταφύγιο της Δεξιάς από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική είπε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής
Την θέση ότι η έξοδος από τα μνημόνια θα γίνει σταδιακά διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι η επικείμενη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron στην Ελλάδα (7 και 8 Σεπτεμβρίου) θα έχει μεγάλη σημασία και δυνατό συμβολισμό για την χώρα.
«Η έξοδος από το Μνημόνιο θα γίνει σταδιακά.
Μπορεί να σημαίνει την επιστροφή των πολιτών στις παροχές στον τομέα της υγείας που κερδήθηκε με δομικές αλλαγές.
Αυτό που έχει σημασία είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας, με ομαλή χρηματοδότηση» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επίσκεψη Macron στην Ελλάδα.
«Θα έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και δυνατό συμβολισμό καθώς ο Macron ήρθε στην εξουσία μετά την κατάρρευση των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών στη Γαλλία, όπως έγινε και με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα» τόνισε ο κ.Παππάς.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που ξέσπασε με αφορμή τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ για τα εγκλήματα των κομουνιστικών καθεστώτων, ο κ.Παππάς υποστήριξε πως «αν θέλει η ΝΔ να μάθει περισσότερα για τον Γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της».
«Η θεωρία των δύο άκρων, ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική» υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, τονίζοντας αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες πως «έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι, με δικές μας πιέσει»ς
«Δεν κατέρρευσε ο νόμος Παππά.
Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, τον έχουν ψηφίσει και Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Παππάς υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης