Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Ντροπή και αίσχος να μιλά για success story η κυβέρνηση – Κοροϊδεύει το λαό ο Τσίπρας

Λαφαζάνης: Ντροπή και αίσχος να μιλά για success story η κυβέρνηση – Κοροϊδεύει το λαό ο Τσίπρας
Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική υποτακτική απέναντι στην τρόικα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Για ντροπή και αίσχος να μιλά η κυβέρνηση για success story έκανε λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης.
«Η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει και είναι αναξιόπιστη στον ελληνικό λαό.
Πρόκειται για ανοιχτή κοροϊδία του ελληνικού λαού από τον Αλέξη Τσίπρα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολουθεί μια πολιτική υποτακτική απέναντι στην τρόικα, μια πολιτική παράδοσης στους δανειστές.
Πάντως ο κ.Λαφαζάνης έβαλε και κατά της ΝΔ και του κ.Μητσοτάκη.
«Έχετε ακούσει τον Μητσοτάκη να λέει ότι θα αλλάξει τη μνημονιακή πολιτική του Τσίπρα;» διερωτήθηκε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έρχονται επενδύσεις αλλά ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως είπε, αν και είναι κερδοφόρο, το αγοράζουν Γερμανοί και Γάλλοι.
Ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε ότι ο ίδιος έχει ζητήσει αρκετές φορές συγνώμη από τον ελληνικό λαό για αυτά που δεν έγιναν.
«Έφυγα από την κυβέρνηση, δεν ψήφισα το τρίτο μνημόνιο, εγκατέλειψα κυβερνητικές και υπουργικές θέσεις» είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί, ούτε ηλεκτρονικά, καθώς όπως είπε «θα τους μπλοκάρουμε, θα κάνουμε καταλήψεις».
Ερωτηθείς για την απόφαση της κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο συνέδριο της Εσθονικής Προεδρίας της ΕΕ για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, ο κ.Λαφαζάνης είπε ότι επρόκειτο για μια κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης, για έναν αντιπερισπασμό που απευθύνεται στο ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ και στο αριστερό προοδευτικό ακροατήριο για ψηφοθηρικούς λόγους.
Σε ερώτηση για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, ο κ.Λαφαζάνης έκανε λόγο για ανακρίβειες για επικοινωνιακούς λόγους
«Μεταφέρει διαλόγους και στιχομυθίες μόνο για να γεμίζει τα πρωτοσέλιδα και να εξυπηρετεί προσωπικούς στόχους» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης