Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων – Στείρα η αντιπολιτευτική κριτική

Φάμελλος: Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων – Στείρα η αντιπολιτευτική κριτική
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρεοκόπησαν την χώρα όχι μόνο με τον υπέρογκο δανεισμό αλλά και με την ανήθικη πολιτική είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση πως στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κάνει έναν απολογισμό των πεπραγμένων, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς έως σήμερα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104, 9 Fm ο κ.Φάμελλος υποστήριξε ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης πως ο πρωθυπουργός αναφερόμενος σε θέματα που κάποτε ήταν ανέκδοτο για την πόλη, όπως το μετρό, οι σήραγγες στα Τέμπη και ο ΟΑΣΘ, «θα έχει τη δυνατότητα να πει φέτος πως αυτή τη φορά όλα προχωράνε σωστά».
«Η διάνοιξη των σηράγγων του μετρό έχει ολοκληρωθεί.
Η Θεσσαλονίκη έχει πλέον έναν δημόσιο ΟΑΣΘ και νέα επιχείρηση που θα σχεδιάσει τη λειτουργία και του ΟΑΣΘ και του μετρό.
Στα Τέμπη περνάμε πλέον από σήραγγες, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του λιμανιού.
Πολλά άλλα γίνονται και δεν εξαγγέλλονται απλώς» είπε ο κ.Φάμελλος, τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός, τη φετινή χρονιά, έχει κάτι διαφορετικό να πει στη Θεσσαλονίκη».
«Έχει την ευκαιρία να κάνει απολογισμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ κανείς έως τώρα» είπε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος επιτέθηκε και στη ΝΔ για την κριτική της κατά της κυβέρνησης.
«Ξέρουμε ποιες είναι οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Αυτοί χρεοκόπησαν τη χώρα, και δεν τη χρεοκόπησαν απλώς με τον υπέρογκο δανεισμό αλλά άσκησαν και μία ανήθικη πολιτική, η οποία δεν βοηθούσε τους Έλληνες, αλλά βοηθούσε τους λίγους και υπέφεραν οι πολλοί» τόνισε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος έκανε λόγο για «στείρα αντιπολιτευτική κριτική από τη ΝΔ».
«Σκοπός της ΝΔ είναι πώς η χώρα από το έλλειμμά της θα βγάζει ένα πλεόνασμα για τους λίγους, για τη Siemens, τη Novartis, το Ερρίκος Ντυνάν, τα δάνεια με αέρα.
Η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει σε αυτό το καθεστώς ανισοτιμίας.
Το ζητούμενο είναι η εργασία και η ισοτιμία» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης