Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας (ΝΔ): Ο Τσίπρας μας βοηθά να καταλάβουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα

Τζαβάρας (ΝΔ): Ο Τσίπρας μας βοηθά να καταλάβουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα
Βουτήχτηκε ο Τσίπρας και η κυβέρνηση στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης όπου κυριαρχούσε το ρουσφέτι, η αδιαφάνεια και η διαφθορά είπε ο κ.Τζαβάρας
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση Τσίπρα βούτηξε στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης όπου κυριαρχούσε το ρουσφέτι, η αδιαφάνεια και η διαφθορά.
«Ο κ. Τσίπρας μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Παρά τις οι εξαγγελίες που έχει κάνει ο πρωθυπουργός βουτήχτηκε ο ίδιος και η κυβέρνησή του μέσα στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης όπου κυριαρχούσε το πελατειακό κράτος, το ρουσφέτι, η εξυπηρέτηση, η αδιαφάνεια και δυστυχώς, η διαφθορά» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος υποστήριξε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο καλύτερος ή ένας από τους καλύτερους, πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης».
«Περάσαμε και εμείς από την μέγγενη των μνημονίων και δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία, είναι βέβαιο, ότι αν δεν είχε διακοπεί βίαια από τη βουλιμία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική την εξουσιαστική, θα είχε οδηγήσει τον τόπο έξω από την κρίση και θα βρισκόμασταν σε ανάπτυξη» υπογράμμισε ο κ.Τζαβάρας..
Ερωτηθείς για την εικόνα της ελληνικής οικονομίας, ο κ.Τζαβάρας τόνισε ότι κάποια στοιχεία είναι θετικά, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «στο επίπεδο της καθημερινότητας, της κοινωνίας, υπάρχουν παράπονα, διαμαρτυρίες, ανέχεια».
«Η κυβέρνηση, με τα μέτρα που παίρνει, έχει επιτύχει το ακατόρθωτο.
Έχει περιορίσει τη δημιουργικότητα και τη παραγωγικότητα, βάζοντας ως όριο για κάθε δημιουργικό πολίτη τα 20.000- 25.000 ευρώ τον χρόνο με αποτέλεσμα η υπερφορολόγηση να καθιστά απαγορευτική κάθε δραστηριότητα» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης