Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού και η ένοχη σιωπή της "δημοκρατίας"

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού και η ένοχη σιωπή της
Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Τοποθέτησα σκόπιμα εισαγωγικά στην λέξη “δημοκρατία”, επιθυμώντας να τονίσω ότι τα πλουτοκρατικά κοινοβουλευτικά καθεστώτα της Δύσεως ουδεμία σχέση έχουν, σχέση πολιτική και Ιδεολογική, με αυτό που υπήρξε η Αρχαία Δημοκρατία των Αθηνών.
Αυτό σαν σημείωμα εισαγωγικό στον πολιτικό και Ιδεολογικό διάλογο, ο οποίος θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί με αφορμή την άρνηση της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για τα εγκλήματα του κομμουνισμού!
Διάλογο, ο οποίος και τελικά επί της ουσίας δεν έγινε, παρά μόνον ακούστηκαν από τις δύο πλευρές, οι οποίες διαθέτουν δημόσιο βήμα, συνθήματα χιλιοειπωμένα ψέματα και αφορισμοί και άφθονη φτηνή προπαγάνδα.
 Η δειλή απάντηση της ψευτοδεξιάς
 Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της κατήγγειλε την απουσία της κυβερνήσεως ως άρνηση καταδίκης των εγκλημάτων του… Σταλινισμού!
Μα το συνέδριο δεν αφορούσε τα εγκλήματα αποκλειστικά και μόνον του Σταλινισμού, αλλά του κομμουνισμού γενικά. Αλλά για τον κομμουνισμό η Ν.Δ. δεν έχει να πει λέξη…
Αντίθετα, σε κάθε ευκαιρία τόσο η ηγεσία της, όσο και τα στελέχη της, κοινοβουλευτικά ή όχι, δεν παραλείπουν να δηλώνουν ότι τιμούν και σέβονται τους αγώνες των κομμουνιστών!
Άνευ ουσίας, λοιπόν και εξαιρετικά δειλή η απάντηση της ψευτοδεξιάς, που απέφυγε να πάρει θέση, ψαρεύοντας για μια ακόμη φορά στα θολά νερά της ψηφοθηρίας και της μικροπολιτικής.
 Ελέχθη επίσης ότι ο Στάλιν και ο κομμουνισμός κατ’ επέκτασιν, δεν δολοφόνησε ούτε έναν Έλληνα!
Ένοχη σιωπή και πάλι από την ψευτοδεξιά.
 Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Δεν ήταν οι κομμουνιστές αυτοί, οι οποίοι ενίσχυσαν με κάθε τρόπο τον σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος οδήγησε στην γενοκτονία και την εξορία από τις πατρογονικές τους εστίες εκατομμύρια Έλληνες από την Μικρά Ασία;
Με εντολές του ίδιου του Στάλιν δεν εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως της παγωμένης Σιβηρίας και τα εκτελεστικά αποσπάσματα των μπολσεβίκων περισσότεροι από 50 χιλιάδες Έλληνες στα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως;
Αυτό δεν το γνωρίζουν αυτοί που αθωώνουν τον μπολσεβικισμό για τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού;
Τέλος, έχουμε την συστηματική εξόντωση από τους δολοφόνους της ΟΠΛΑ από το έτος 1943 κάθε εθνικά σκεπτόμενου Έλληνα.
Σφαγές στην Πελοπόννησο, στην Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Ρούμελη από τους δήθεν απελευθερωτές της κόκκινης τυραννίας.
Όλα αυτά σκόπιμα τα λησμονούν και η ψευτοδεξιά σιωπά με την προσδοκία της εξουσίας και από εκεί και πέρα δεν έχει γι’ αυτήν καμμία σημασία η αιμάτινη Ιστορία αυτού του τόπου.

Για όλα φταίει ο Στάλιν; Όλοι οι υπόλοιποι ήταν αθώοι;

Η κόκκινη προπαγάνδα όμως, παίζοντας με τις λέξεις, έχει να απαντήσει σε όλα αυτά ότι δεν ευθύνεται ο μπολσεβικισμός, αλλά αποκλειστικά και μόνον ο Στάλιν! Για όλα λοιπόν σύντροφοι φταίει ο Στάλιν;
Όλοι οι υπόλοιποι ήταν και είναι αθώοι;
Ας δούμε την αιματοβαμμένη Ιστορία της κατεχόμενης από τους σοβιετικούς ανατολικής Ευρώπης. Κατεχόμενης με τις ευλογίες της “δημοκρατίας”, η οποία υποτίθεται πολέμησε για την ελευθερία των λαών.
Ένοχος λοιπόν για όλα ο Στάλιν…
Πολύ βολικό αυτό για σας σύντροφοι.
Χρεώνεται “στον πατερούλη σας”, όλες τις αμαρτίες σας και βγαίνετε πάλλευκοι σαν το χιόνι το παγωμένο της Σιβηρίας, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή εκατομμύρια θύματα του μπολσεβικισμού και ανάμεσα σε αυτούς και ο μεγάλος αρχηγός σας Νίκος Ζαχαριάδης.
Μόνο που το 1953 όταν ξεσηκώθηκαν οι εργάτες, πρώτοι απ’ όλους, στην Ανατολική Γερμανία εναντίον του κομμουνιστικού καθεστώτος και η επανάστασή τους πνίγηκε στο αίμα με χιλιάδες νεκρούς, ο Στάλιν είχε πεθάνει.
Το ίδιο συνέβη και στην Ουγγαρία το 1956 και στην Τσεχοσλοβακία του 1968.
Δεν υπήρχε τότε Στάλιν, υπήρχαν όμως σοβιετικά άρματα που σκόρπισαν τον θάνατο και έπνιξαν στο αίμα τον πόθο για ελευθερία των λαών.
Και υπήρχε και η Δύση, η περίφημη “δημοκρατία”, που σιώπησε.
 Και μην χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα το γεγονός ότι πράγματι κάποιοι κομμουνιστές κατήγγειλαν τις εξεγέρσεις αυτές, γιατί είναι γνωστό ότι υπήρξαν αιρέσεις, ομάδες και φράξιες, οι οποίες η μία πολεμούσε την άλλη και έτσι κάθε αντίδραση και αντίλογος δεν αποτελούσε καταγγελία της εγκληματικής φύσεως του μπολσεβικισμού, αλλά εσωκομματικό σας πρόβλημα.
 Όπως εσωκομματικό πρόβλημα υπήρξε και η διάσπαση του ΚΚΕ με την ίδρυση του ΚΚΕ εσωτερικού, η οποία δεν είχε καμία σχέση ούτε με την επανάσταση της Τσεχοσλοβακίας και την άνοιξη της Πράγας, ούτε με την καταγγελία της κόκκινης τυραννίας, η οποία επικρατούσε σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη.
Η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι το ΚΚΕ εσωτερικού, του οποίου συνέχεια κατά κάποιο τρόπο αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ, προσέφυγε στην στοργική αγκάλη της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου.
Τι ήταν ο Τσαουσέσκου;
Μήπως ήταν δημοκράτης;
Σκληρός κομμουνιστής και τύραννος ήταν και αυτός και για αυτό μη παριστάνετε τους αιρετικούς και τους μετανοημένους και χαρακτηριστικό στοιχείο ότι αυτό το πράγμα δεν ισχύει εις ουδεμία των περιπτώσεων είναι το γεγονός ότι πρώην σταλινικά στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία είχαν τεθεί σε δυσμένεια στην μετασταλινική εποχή, ευρέθησαν εν συνεχεία στις γραμμές του “ρεβιζιονιστικού” ΚΚΕ εσωτερικού.
 Ούτε λέξη για ελευθερία, λοιπόν, από όλους αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους κήρυκες ενός κομμουνισμού με… “ανθρώπινο πρόσωπο” και οι οποίοι σήμερα υπεραμύνονται χωρίς αιδώ των εγκλημάτων του μπολσεβικισμού.  
Για την… ελευθερία (!) της Πολωνίας

Υπεραμύνονται αυτής της ιστορικής κληρονομίας μάλιστα με περισσή  υποκρισία, χρησιμοποιώντας σοφιστείες, χωρίς να έχουν το θάρρος και την ιδεολογική παρρησία να δηλώνουν ότι δεν καταδικάζουν τα εγκλήματα αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι παραμένουν αμετανόητοι μπολσεβίκοι.
Και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεγαλύτερης κυρίως ηλικίας εσπούδασαν και ήσαν υπότροφοι άλλοι στην σοβιετική Μόσχα και άλλοι στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου.
 Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε με αφορμή την εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία και για την ελευθερία της Πολωνίας η “δημοκρατία” κήρυξε τον πόλεμο στην Γερμανία και έτσι έγινε η μεγάλη σφαγή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Μόνο που όταν ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τέλειωσε η “δημοκρατία” ξέχασε την Πολωνία και την παρέδωσε υπόδουλη στην Σοβιετία του Στάλιν.
 Ατέλειωτη υποκρισία, ιδεολογήματα απάνθρωπα, λόγια μεγάλα χωρίς περιεχόμενο έτσι γράφτηκε η Ιστορία από τους παραχαράκτες της.
Και φθάσαμε στον 21ο αιώνα κάποιοι να αρνούνται με απύθμενο θράσος τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού και το αντίπαλον δέος (υποτίθεται…), δηλαδή η ψευτοδεξιά της Νέας Δημοκρατίας, να αρνείται να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
 Δυστυχώς γι’ αυτούς υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεχνούν.
Παρ’ όλες τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες και την συνωμοσία της σιωπής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και τα εθνικιστικά κινήματα ανθούν σε ολόκληρο τον κόσμο για να θυμίζουν την αληθινή Ιστορία, την αιματοβαμμένη Ιστορία του μπολσεβικισμού, που δεν ξεχνούν οι λαοί.

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης