Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Με το άρθρο του ο Τσίπρας δεν επιχειρεί να ταυτιστεί με τον Α. Παπανδρέου

Φλαμπουράρης: Με  το άρθρο του ο Τσίπρας δεν επιχειρεί να ταυτιστεί με τον Α. Παπανδρέου
Ως προς την ημερομηνία που επέλεξε να γράψει το άρθρο του ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Επικρατεάις, Α.Φλαμπουράρης, τόνισε ότι αυτό έτυχε να γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου
Με  το άρθρο του ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας,  δεν επιχειρεί να ταυτιστεί με τον Α. Παπανδρέου, ο οποίος ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας,  Αλ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Κατά τον ίδιο, «είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλο τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα».
Ως προς την ημερομηνία που επέλεξε να γράψει το άρθρο ο πρωθυπουργός, τόνισε ότι αυτό έτυχε να γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, που είναι η επέτειος από τα 43 χρόνια ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη.
Κανείς δεν είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου για «λαθρεμπόριο» του Συντάγματος (σ.σ. 3 Σεπτεμβρίου είναι η επέτειος του κινήματος κατά του βασιλιά Όθωνα) – για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ».
Ακόμη, σχολιάζοντας τη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά,  για το άρθρο του κ. Τσίπρα, ανέφερε «με θλίβει μια τέτοια τοποθέτηση που κρύβει άγχος. Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική».
Σημειώνεται ότι η κ. Γεννηματά μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι  «η προσπάθεια του κ Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης