Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης: Η γ’ αξιολόγηση θα έχει κλείσει έως το Δεκέμβριο – Προτεραιότητα η επένδυση στο Ελληνικό

Σταθάκης: Η γ’ αξιολόγηση θα έχει κλείσει έως το Δεκέμβριο – Προτεραιότητα η επένδυση στο Ελληνικό
Δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Την εκτίμηση πως η γ’ αξιολόγηση θα έχει κλείσει έως το Δεκέμβριο διατύπωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σταθάκης υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αναφέροντας πως βάσει των ευρωπαϊκών δεδομένων η Ελλάδα δεν έχει ακριβό ηλεκτρικό ρεύμο.
Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι θα διαφυλαχθούν όλες οι θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ, ενώ σημείωσε ότι θα διατηρηθούν τα υδροηλεκτρικά.
Όσον αφορά την επένδυση στο Ελληνικό είπε ότι αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση, εκτιμώντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρει.
Ο κ.Σταθάκης αναφέρθηκε και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τονίζοντας ότι αυτοί θα αρχίσουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
«Κατά το υπουργείο Δικαιοσύνης είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στα μέσα της επόμενης εβδομάδας» τόνισε ο κ.Σταθάκης, υποστηρίζοντας ότι αρχικά θα αφορούν επαγγελματικά ακίνητα.
Όσον αφορά την πρώτη κατοικία, είπε ότι υπάρχει συζήτηση για νέα ρύθμιση που θα την προστατεύει και μετά το τέλος του 2018.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης