Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ οφείλει να προσγειώσει τον κ. Τσίπρα στην πραγματικότητα

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ οφείλει να προσγειώσει τον κ. Τσίπρα στην πραγματικότητα
«Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει επισκεπτόμενος μεγάλες επιχειρήσεις και δεν λέει λέξη για τις μικρομεσαίες, οι οποίες αποτελούν την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, καθώς φέρνουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας»
Οξύτατη κριτική απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε σήμερα (6/9) η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την έρευνα που παρουσίασε η ΓΣΕΒΕΕ και στην οποία αναφέρεται ότι το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να διακόψουν τη δραστηριότητά τους περίπου 13.000 επιχειρήσεις, κυρίως πολύ μικρές και αυτοαπασχολούμενοι.
Ειδικότερα, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ «οφείλει να προσγειώσει τον κ. Τσίπρα στην πραγματικότητα», καθώς και ότι ο έλληνας πρωθυπουργός «πανηγυρίζει επισκεπτόμενος μεγάλες επιχειρήσεις και δεν λέει λέξη για τις μικρομεσαίες, οι οποίες αποτελούν την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, καθώς φέρνουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας».
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της κας Μπακογιάννη:
«Επανειλημμένως η Νέα Δημοκρατία έχει κρούσει τoν κώδωνα του κινδύνου για το αρνητικό κλίμα στην αγορά, που οδηγεί χιλιάδες επιχειρήσεις σε λουκέτο, κυρίως μικρομεσαίες, και δημιουργεί νέες στρατιές ανέργων.
Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει επισκεπτόμενος μεγάλες επιχειρήσεις και δεν λέει λέξη για τις μικρομεσαίες, οι οποίες αποτελούν την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, καθώς φέρνουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας.
Η εικόνα που παρουσιάζεται από την έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ οφείλει να προσγειώσει τον κ. Τσίπρα στην πραγματικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης