Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Χαράσσουμε τον δρόμο του Αγώνα για μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια και ξενοκρατία

Μιχαλολιάκος: Χαράσσουμε τον δρόμο του Αγώνα για μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια και ξενοκρατία
Για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά το χαρακτήρισε μνημονιακό νομοθέτημα  και δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή το καταψηφίζει, καθώς σε αυτό καθορίζεται η εθνική σύνταξη στα 345 ευρώ
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί του μνημονιακού νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε αρχικά στις αναφορές του υπουργού Οικονομικών, Τσακαλώτου στο βιβλίο του Μαρξ "Το Κεφάλαιο", σημειώνοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δηλώνουν κομμουνιστές, αλλά από την άλλη να ακολουθούν σκληρή καπιταλιστική πολιτική.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση σκορπά αφειδώς το δημόσιο χρήμα στους διαπλεκόμενους εργολάβους και τους λαθρομετανάστες.
Αναφερόμενος στην άρνηση της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, κατήγγειλε την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία απέχει πολύ από την Δεξιά, που σιώπησε, μιλώντας μόνο για τα εγκλήματα του Σταλινισμού.
Τόνισε πως την πρόσφατη επίθεση "αντιεξουσιαστών" κατά του Περιφερειακού Συμβούλου, Περικλή Μουλιανάκη δεν την καταδίκασε κανένα κόμμα, αποδεικνύοντας πως είναι "επιλεκτικοί δημοκράτες".
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: Όλοι εσείς είστε το σύστημα και η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη του Ελληνικού Λαού που αντιστέκεται.
Επισήμανε την "βιομηχανία" που έχει στηθεί με τους λαθρομετανάστες από τις ΜΚΟ και τον υπαρκτό κίνδυνο που υπάρχει για νέες ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις από τους χιλιάδες τζιχαντιστές που έχουν εισβάλλει από τα αφύλαχτα ελληνικά σύνορα.
Για το παρόν μνημονιακό νομοθέτημα δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή το καταψηφίζει, καθώς σε αυτό καθορίζεται η εθνική σύνταξη στα 345 ευρώ!
Τόνισε την πρόσφατη δήλωση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Gabriel, ο οποίος επιβεβαίωσε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, ότι η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ, θα διέλυε την ευρωζώνη!
Σχολιάζοντας το πρόσφατο άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου, δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και ότι ίσως ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να καταθέσει και αυτός υποψηφιότητα για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.
Κλείνοντας, σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή απέναντι σε όλους αυτούς που έχουν αποδεχθεί με ραγιαδισμό αυτήν την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική, χαράσσει τον δρόμο του Αγώνα και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αντισταθεί για μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια και ξενοκρατία!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης