Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Λάθος του Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα της ΝΔ – Έπραξε πολύ καλά ο Μητσοτάκης

Τζαβάρας: Λάθος του Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα της ΝΔ – Έπραξε πολύ καλά ο Μητσοτάκης
Η υπόθεση του κ.Τραγάκη ήταν εκείνο που ξεχείλισε την οργή του προέδρου είπε ο κ.Τζαβάρας
Την θέση ότι ήταν λάθος του Γ. Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα της ΝΔ και να προεξοφλήσει την υποψηφιότητα του γιου του διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας, ο οποίος χαρακτήρισε ορθή την απόφαση Μητσοτάκη να «κόψει» την υποψηφιότητα.
«Θεωρώ ότι ήταν λάθος του κ. Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα όπως επίσης το λάθος δεν το κάνει μόνο ο κ. Τραγάκης το κάνουν πολλοί» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Τζαβάρας.
«Όλοι λένε μπράβο στον κ. Μητσοτάκη που πήρε μία τέτοια απόφαση και το σταμάτησε.
Οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν επιρροή σε όλα τα πεδία της κοινωνικής, της οικονομικής και γιατί όχι και της πολιτικής ζωής.
Έπραξε πολύ καλά ο Πρόεδρος του κόμματος μας.
Εγώ θεωρώ ότι η υπόθεση του κ. Τραγάκη ήταν εκείνο το οποίο ξεχείλισε την οργή του Προέδρου» τόνισε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron.
«Είναι σαφές ότι οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο θεσμικό πλαίσιο και στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, έχουν ξεστρατίσει.
Κανένας προσηλωμένος στην ευρωπαϊκή ιδέα δεν μπορεί να διαφωνεί.
Εγώ το βλέπω θετικά, το ότι τελευταία ο Πρωθυπουργός έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα και να αλλάζει ιδέες» είπε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης