Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Η κυβέρνηση Τσίπρα αδυνατεί να κάνει μια οποιαδήποτε μεταρρύθμιση

Σπυράκη (ΝΔ): Η κυβέρνηση Τσίπρα αδυνατεί να κάνει μια οποιαδήποτε μεταρρύθμιση
Εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη το θέμα με την Eldorado Gold υποστήριξε η ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα αδυνατεί να κάνει μια οποιαδήποτε μεταρρύθμιση διατύπωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό που λέγεται κενό εφαρμογής.
Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από την αδυναμία της κυβέρνησης να κάνει μια οποιαδήποτε μεταρρύθμιση» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» η κα.Σπυράκη, η οποία αναφερόμενη στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ είπε ότι «υποδύεται τον φίλο των επενδυτών, υποδύεται τον θεσμικό σοσιαλδημοκράτη».
«Αξίζουμε πολύ περισσότερα και η μέρα είναι πολύ δυσάρεστη για να μπει κανείς στον κόπο να απαντήσει σε όσα χθες ο πρωθυπουργός εξήγγειλε και υποστήριξε» τόνισε η κα.Σπυράκη, η οποία χαρακτήρισε εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη τα όσα έχουν συμβεί με την Eldorado Gold.
Για την προοπτική συνεργασιών της Νέας Δημοκρατίας με άλλα κόμματα, η κa. Σπυράκη είπε ότι «θα είμαστε ανοιχτοί σε όλες εκείνες τις δυνάμεις με τις οποίες θα συμφωνήσουμε προγραμματικά για να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία που της αξίζει» ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογών είπε ότι «η ΝΔ θα δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη σε αυτές τις εκλογές, να αποτυπώσει τις προσδοκίες της κοινωνίας, χωρίς υποσχέσεις, με πολύ συγκεκριμένο σχέδιο, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί, γιατί μπορούμε, γιατί αξίζουμε καλύτερα».
«Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να εξηγήσουν στους πολίτες ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου στην Ελλάδα να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον και να δημιουργηθούν οι όροι ώστε να έχουμε δουλειές, να δημιουργηθούν μη κρατικά πανεπιστήμια και συνέργειες με πανεπιστήμια του εξωτερικού, να συμβάλλουν στη μείωση της γραφειοκρατίας» είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης