Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ανεπρόκοπος ο Τσίπρας – Δεν θα φέρει επενδύσεις, δεν τις θέλει – Δεν μπορεί να συγκριθεί με Μητσοτάκη

Γεωργιάδης: Ανεπρόκοπος ο Τσίπρας – Δεν θα φέρει επενδύσεις, δεν τις θέλει – Δεν μπορεί να συγκριθεί με Μητσοτάκη
Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευαισθησία για τις ψήφους της υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Ανεπρόκοπο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στη κυβέρνηση για το θέμα της Eldorado Gold.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα διότι, όπως είπε, δεν τις θέλεις.
«Η κυβέρνηση δεν ήθελε την επένδυση, επειδή η επένδυση δεν είναι γραμμένη στο μνημόνιο, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους οδήγησε στην εξέλιξη αυτή,
Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευαισθησία για τις ψήφους της.
Η λογική είναι ότι από την στιγμή που οι μεταλλωρύχοι δεν μας ψηφίζουν, δεν μας ενδιαφέρει» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.
Ερωτηθείς για το αίτημα της εταιρείας για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολίασε ότι «ο Τσίπρας έχει χρόνο για τον Καρανίκα, αλλά όχι για την Eldorado».
Σχολιάζοντας το γεγονός της επίσκεψης του πρωθυπουργού σε επιχειρήσεις και στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα καυστικός.
«Σιγά τον Μέσι ο Τσίπρας.
Σιγά που θα συγκριθεί με τον Μητσοτάκη ο ανεπρόκοπος.
«Εφτάρα» θα του ρίξει.
Σιγά που θα φέρει επενδύσεις, αφού δεν τις θέλει» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος έβαλε και κατά του υπ.Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκη για τη στάση του στο θέμα της Eldorado, υποστηρίζοντας ότι  «ο εκατομμυριούχος Σταθάκης κάνει πλάκα με τους εργαζόμενους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης