Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης: Ασύστολα ψέματα από τον Σταθάκη – Κανένα θέμα κυανίου στην Eldorado

Μανιάτης: Ασύστολα ψέματα από τον Σταθάκη – Κανένα θέμα κυανίου στην Eldorado
Να προσέλθει στη Βουλή ο πρωθυπουργός και να δώσει απαντήσεις είπε ο κ.Μανιάτης
Επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκη για τη υπόθεση της Eldorado Gold εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, Γ. Μανιάτης, ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει θέμα κυανίου στα μεταλλεία της Ελληνικός Χρυσός.
«Ο κ. Σταθάκης λέει ασύστολα ψέματα, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Μανιάτης, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση την οποία έχει καταθέσει για την Ελληνικός Χρυσός.
«Ο κ. Σταθάκης πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα γιατί υπάρχουν περιβαλλοντικές επιφυλάξεις, όταν οι υπηρεσίες του υπουργείου του απάντησαν θετικά στο να προχωρήσει η αδειοδότηση.
Δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο για να πάει στη διαιτησία, γι αυτό και όταν προκάλεσα τον κ. Σταθάκη να μου πει ποιο είναι το αντικείμενο, αυτός ποτέ δεν απάντησε» είπε ο κ.Μανιάτης.
Ερωτηθείς για τις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο κ. Μανιάτης είπε ότι «ο νικητής θα πρέπει να προχωρήσει σε ιδρυτικό συνέδριο» και ότι «τα κόμματα μετά πρέπει να προχωρήσουν σε δικά τους συνέδρια για να αποφασίσουν αν θα αυτοδιαλυθούν ή θα διατηρηθούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης