Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης για Κεντροαριστερά: Θα αποτελέσουμε σεισμό στο πολιτικό σύστημα – Πρώιμο ερώτημα οι μελλοντικές συνεργασίες

Καμίνης για Κεντροαριστερά: Θα αποτελέσουμε σεισμό στο πολιτικό σύστημα – Πρώιμο ερώτημα οι μελλοντικές συνεργασίες
Εάν εκλεγώ αρχηγός του νέου πολιτικού θα παραμείνω δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ο κ.Καμίνης
Την θέση ότι ο νέος πολιτικός φορέας της Κεντροαριστεράς θα αποτελέσει σεισμό στο πολιτικό σύστημα διατύπωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την αρχηγία του φορέα Γ. Καμίνης, ο οποίος υποστήριξε πως είναι πρώιμο το ερώτημα σχετικά με τον ποιον θα συνεργαστεί ο νέος πολιτικός φορέας.
«Πρόκειται για ένα πρωτότυπο εγχείρημα και εμφανίζει μοιραία και κάποια πρωτότυπα χαρακτηριστικά.
Η άποψή μου είναι πως πρέπει να πάμε σε έναν ενιαίο φορέα με τάσεις φυσικά αλλά χωρίς κόμματα, ενιαία ως ένα κοινό σώμα.
Πιστεύω πως οι ψηφοφόροι θα μας στηρίξουν μαζικά και θα δώσει ώθηση αλλά θα απελευθερώσει από τις αγκυλώσεις το νέο φορέα.
Το νέο αυτό εγχείρημα δεν είναι παράδειγμα ορθοδοξίας αλλά είναι έτσι η ζωή, δεν ζούμε άλλωστε σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα πολιτικής» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καμίνης.
Ερωτηθείς με ποιον θα συνεργαστεί ο νέος φορέας σε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «από τη στιγμή που δημιουργείται κάτι νέο πιστεύω πως θα αποτελέσουμε σεισμό στο πολιτικό σύστημα».
«Το κόμμα μας θα κάνει το πρόγραμμά του και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα.
Είναι ένα πρώιμο ερώτημα οι μελλοντικές συνεργασίες» είπε ο κ.Καμίνης, υπογραμμίζοντας αναφορικά  με τον τρόπο εκλογής του νέου αρχηγού ότι «υπάρχουν οι προϋποθέσεις να είναι αδιάβλητη η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας».
«Πρέπει επίσης να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να ακουστούν και να τοποθετηθούν πολιτικά για τον συγκεκριμένο φορέα» υποστήριξε ο κ.Καμίνης, ο οποίος διεμήνυσε πως σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέα, δεν θα αφήσει τη δημαρχία της Αθήνας.
«Όλοι οι προκάτοχοι μου ήταν μέλη πολιτικών κομμάτων και μάλιστα εξαιρετικά δραστήρια το πρόβλημα είμαι εγώ;
Ποτέ δεν έκρυψα την πολιτική μου ταυτότητα και έχω στηριχθεί από όλους τους χώρους.
Δεν θα αποχωρήσω και θα συνεχίσω κανονικά να κάνω τη δουλειά μου μέχρι το πέρας της θητείας μου» τόνισε ο κ.Καμίνης, ο οποίος ερωτηθείς για την υπόθεση της Eldorado, τόνισε ότι «ανεξάρτητα από το που είναι η ευθύνη, θέλω η κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί ώστε η συγκεκριμένη επένδυση να μείνει στη χώρα και για τις θέσεις εργασίας αλλά και για το μήνυμα που στέλνουμε προς τους επενδυτές στο εξωτερικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης