Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαλμάς (ΝΔ): Κάθε φορά που θα συκοφαντούμαι από πρόθεση θα υποβάλω μήνυση

tags :
Σαλμάς (ΝΔ): Κάθε φορά που θα συκοφαντούμαι από πρόθεση θα υποβάλω μήνυση
Ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία 
Τεταμένο ήταν το κλίμα κατά την συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, όπου κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς, για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων, που έγιναν στο διαγνωστικό κέντρο συγγενικών του προσώπων, με βάση τη τιμή των 1.500 ευρώ ανά εξέταση, που ορίστηκε με υπουργική απόφαση του Μάκη Βορίδη.
Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Σαλμάς στην εισηγητική του ομιλία δήλωσε ότι κάθε φορά που θα συκοφαντείται από πρόθεση θα υποβάλλει μήνυση.
«Δεν θα ανεχθώ συκοφαντία», είπε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρου Λάππα και Αννέτας Καββαδία.
«Αυτό το εκλαμβάνω ως απειλή», του είπε σε έντονο ύφος ο κ.Λάππας, ενώ η κ.Καββαδία διερωτήθηκε αν υπάρχει προληπτική λογοκρισία.
«Έχετε δει κανέναν ανακριτή να θυμώνει τόσο πολύ;», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Σαλμάς, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων, με τον Σπύρο Λάππα να λέει ότι «και 100 φορές να απειληθώ με μήνυση, το τι θα ρωτάω είναι δικό μου θέμα».
Επί της ουσίας της υπόθεσης ο κ. Σαλμάς, χαρακτήρισε απολύτως ψευδή τον ισχυρισμό ότι ο ΕΟΠΥΥ ζημιώθηκε κατά 850.000 ευρώ από τις εξετάσεις που έγιναν στο συστεγαζόμενο με το δικό του ιατρείο, διαγνωστικό κέντρο, που ανήκε στη σύζυγο και το γαμπρό του. Σημείωσε δε, ότι το ποσό που εισέπραξε το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο ανέρχεται σε 276.458,02 ευρώ.
«Ως πολιτικός δεν έχω σχέση με την υπόθεση, ούτε πολιτική ευθύνη», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης