Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιρώνης: Η προηγούμενη κυβέρνηση το έσκασε σαν λαγός – Δεν τήρησε κανέναν στόχο

Τσιρώνης: Η προηγούμενη κυβέρνηση το έσκασε σαν λαγός – Δεν τήρησε κανέναν στόχο
Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο ζητά εκλογές η αντιπολίτευση υποστήριξε ο κ.Τσιρώνης
Την θέση ότι «η Ελλάδα το 2015 ήταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» και ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση το έσκασε σαν λαγός γιατί δεν τήρησε κανέναν στόχο από τους συμφωνηθέντες με τους θεσμούς» διατύπωσε ο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.
«Η χώρα ήταν σε πλήρη αναξιοπιστία.
Καταφέραμε με δυσκολία να αλλάξουμε την εικόνα, κρατήσαμε τη χώρα όρθια» είπε μιλώντας στο«Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Τσιρώνης, τονίζοντας ότι «το μεγαλύτερο στοίχημα της κυβέρνησης είναι η ανεργία και η πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, που οδήγησαν τη χώρα στα βράχια».
Ο κ.Τσιρώνης είπε πως δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο για τον οποίο η αντιπολίτευση ζητά εκλογές πριν το 2019.
«Εάν εξαιρέσουμε αυτούς που θέλουν να γυρίσουν στο παλιό πελατειακό σύστημα και βιάζονται πριν προλάβουμε να τα καταφέρουμε, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οποιοσδήποτε πολίτης θέλει σήμερα εκλογές.
Βλέπω και στα δικά τους γκάλοπ, που δεν τα πολυεμπιστεύομαι, πως οι ίδιοι που λένε ότι θα ψηφίσουν ΝΔ, στο ερώτημα εάν θέλουν σήμερα εκλογές, λένε όχι.
Κανείς δεν θέλει εκλογές.
Ό,τι γίνεται αυτό το διάστημα είναι αυτά που υποσχεθήκαμε και πάμε μέχρι κεραίας» τόνισε ο κ.Τσιρώνης..
Για την κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας στον Σαρωνικό, ο κ. Τσιρώνης τόνισε ότι «από την αλληλογραφία και τα έγγραφα του Λιμενικού αποδεικνύεται περίτρανα πως όχι μόνο δράσαμε ταχύτατα, αλλά δράσαμε ταχύτερα από άλλα ανάλογα περιστατικά, όπως ήταν το Sea Diamond».
«Όποιος έχει την αυταπάτη, να μας υποδείξει κάποια άλλη χώρα, κάποια άλλη κυβέρνηση, που μάζεψε καλύτερα μαζούτ στη θάλασσα.
 Δυστυχώς, όταν υπάρχει διαρροή μαζούτ η καταστροφή είναι τρομακτική και ανυπολόγιστη.
Εκτός κι αν μπορέσεις να βάλεις το ναυάγιο σε μία φούσκα, όπως γίνεται σε κόμικ» είπε ο κ.Τσιρώνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης