Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη
Στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου ήταν  μέλος ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης
«Το ναυάγιο έγινε πολύ κοντά στο υπουργείο Ναυτιλίας και με καλές καιρικές συνθήκες.
Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη»,  ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε το Σαρωνικό και ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, λέγοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι μέλος ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, "το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας" και "προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός.
Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει διαρροή .
Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε, αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα.
Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα.
Γι’ αυτό, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα".
Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Κουρουμπλής τα έκανε θάλασσα και δεν μπορούμε να πάμε στη θάλασσα, με τον υπουργό Ναυτιλίας, που ήταν στην ίδια εκπομπή να του απαντά «ο Τσίπρας δεν μου είπε να παραιτηθώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης