Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν εισακουστούν οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα έχει μέλλον

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν εισακουστούν οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα έχει μέλλον
«Η Αριστερά είναι η αύξηση των φόρων», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης
«Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα θα θέσει το πλαίσιο των πραγμάτων που πρέπει να κάνει η Ελλάδα γρήγορα διότι αλλιώς θα μπούμε σε ένα νέο φαύλο κύκλο μεγάλης κρίσης», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9 fm", αντιπρόεδρος της ΝΔ, βουλευτής Β' Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδη.
Ο κ. Γεωργιάδης, με αφορμή την αποψινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσαοτάκη, στο συνεδριακό κέντρο "Ι.Βελλίδης" στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, ανέφερε «σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει ελπίδα ότι ναι, μπορούμε να έχουμε καλύτερη Ελλάδα».
Εκτίμησε δε, πως «αν εισακουστούν οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα έχει μέλλον», ενώ «εάν συνεχίσει η κυβέρνηση τη ρότα που έχει χαράξει της κωλυσιεργίας (...)θα έχουμε πολύ δύσκολο μέλλον».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η Αριστερά είναι η αύξηση των φόρων», ο «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πετρελαιοκηλίδα να απλώνεται στον Σαρωνικό κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κοιτάει και τον κ. Τσίπρα να μην μπορεί να παραιτήσει ούτε τον κ. Κουρουμπλή έτσι ακριβώς άφησαν την Ελλάδα να πέσει μέσα σε έναν βούρκο».
«Και μέσα στο βούρκο θα μένουμε όσο ο κ. Τσίπρας μένει στην καρέκλα του», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης