Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Πρέβεζα η Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ ότι η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό

Στην Πρέβεζα η Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ ότι η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό
"Mέσα από την υποψηφιότητά μου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί", ανέφερε η Φ. Γεννηματά
Κάλεσμα σε όσους νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Επικεφαλής αυτού του χώρου της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης απηύθυνε η Προέδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά , από την Πρέβεζα.
Η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς και στελέχη της παράταξης
στην Πρέβεζα και δήλωσε «είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρα πριν από τόσο καιρό πέρασε από δυσκολίες αλλά σήμερα πήρε σάρκα και οστά. Τώρα η σκυτάλη έχει δοθεί στους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες.
Θέλω από εδώ, από την Πρέβεζα να απευθύνω ένα κάλεσμα.
Σε όλους όσους νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς.
Σε όλους όσους νοιάζονται για μέλλον και την πορεία του τόπου.
Να έρθουν και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Επικεφαλής αυτού του χώρου της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας.
Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική».
Όπως είπε, «θα μπορέσουμε έτσι να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμη της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα για να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια και την κρίση.
Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ανάπτυξη, δουλειές για τα παιδιά μας, για τα νέα παιδιά της πατρίδας μας που πρέπει να μείνουν και να προκόψουν εδώ αλλά και κοινωνική προστασία και πραγματική αλληλεγγύη για όσους το έχουν πραγματική ανάγκη».
Σε ερώτηση για το πως βλέπει την επόμενη μέρα για αυτή την Κεντροαριστερά δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες, η κ. Γεννηματά απάντησε ότι «είναι σημαντικό ότι έχουμε πολλές υποψηφιότητες.
Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από το εγχείρημα».
«Η μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς είναι η ενότητα που σήμερα είναι κατάκτηση να συνεχίσει και την επόμενη μέρα» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας «πιστεύω ότι μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, τη δυνατότητα της Κεντροαριστεράς να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.
Γι αυτό μέσα από την υποψηφιότητά μου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης