Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές κατά της Γεννηματά και από τον Δήμαρχο Αθηναίων για την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία

Αιχμές κατά της Γεννηματά και από τον Δήμαρχο Αθηναίων για την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία
Ο Γ. Καμίνης κάνει λόγο για ημιεπίσημες διαρροές με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δήλωνε αμετακίνητο ως προς το επίμαχο θέμα που έχει προκαλέσει εντάσεις
Αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά για το θέμα της εξ υποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αφήνει και ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης μετά τον Σταύρο θεοδωράκη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, επέκρινε τη Χ. Τρικούπη για τις «ημιεπίσημες διαρροές με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δήλωνε αμετακίνητο ως προς το επίμαχο θέμα που έχει προκαλέσει εντάσεις»
υπογραμμίζοντας ότι «το ζήτημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση στην επεξεργασία του από την επιτροπή Αλιβιζάτου».
Ο κ. Καμίνης σχολιάζει ακόμη πως «τo να προκαταβάλλεται με ημιεπίσημες ανακοινώσεις η αποτυχία της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας δεν ταιριάζει στις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνευθύνης των υποψηφίων».
«Η συνέχιση της δημόσιας συζήτησης για διαδικαστικά θέματα βλάπτει τη δημοκρατική παράταξη, που για το εγχείρημα έχει ως εγγύηση το κύρος της επιτροπής Αλιβιζάτου αλλά και την ίδια την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία» καταλήγει ο Γιώργος Καμίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης