Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Επιμένουμε στην παραίτηση του Κουρουμπλή – Απών ο Τσίπρας

Λαζαρίδης: Επιμένουμε στην παραίτηση του Κουρουμπλή – Απών ο Τσίπρας
Άκρως προβληματική η τόσο μεγάλη αργοπορία για την αντιμετώπιση της ρύπανσης στο Σαρωνικό είπε ο κ.Λαζαρίδης
Η ΝΔ επιμένει στην παραίτηση του υπ. Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή για τη ρύπανση στο Σαρωνικό διατύπωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης, ο οποίος κατηγόρησε για ακόμα μια φορά τον πρωθυπουργό ότι είναι απών.
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι απών από τη νέα οικολογική καταστροφή.
Όπως ήταν απών και το καλοκαίρι στις φωτιές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, όπου εμφανίστηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαζαρίδης, ο οποίος χαρακτήρισε «άκρως προβληματική την τόσο μεγάλη αργοπορία από τα αρμόδια όργανα» ενώ κατηγόρησε εκ νέου τον υπουργό Ναυτιλίας ότι ψεύδεται για τα διαθέσιμα πλοία της EMSA.
«Όταν είσαι υπουργός και βλέπεις μία τέτοια οικολογική καταστροφή οφείλεις να θέσεις την παραίτησή σου στον πρωθυπουργό και ο πρωθυπουργός οφείλει να την κάνει αποδεκτή» είπε ο κ.Λαζαρίδης.
Ερωτηθείς για τη συνεργάτιδα και συγγενή του κ. Κουρουμπλή που γελούσε χθες κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Λαζαρίδης μίλησε για «απαράδεκτη συμπεριφορά, πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονιά».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε πως θα καταργήσει μετακλητούς και την οικογενειοκρατία αλλά κάνουν πολύ χειρότερα από όσα έκαναν οι άλλοι τα προηγούμενα 40 χρόνια» τόνισε ο κ.Λαζαρίδης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρωθυπουργού, με αφορμή τα δύο χρόνια στην κυβέρνηση πως «είμαστε ακόμη στο νερό και κολυμπάμε, αλλά το κεφάλι μας είναι έξω», υποστήριξε ότι δεν είναι σίγουρος για το αν αυτή η ανακοίνωση είναι «προϊόν θράσους ή σύγχυσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης