Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρούσα για τον ανασχηματισμό δηλώνει η Λ. Κατσέλη - Τι λέει για τον Α. Τσίπρα

Παρούσα για τον ανασχηματισμό δηλώνει η Λ. Κατσέλη - Τι λέει για τον Α. Τσίπρα
Δηλώνει πως πάντα είναι ανοιχτή σε ενδιαφέρουσες προτάσεις, αν πιστέψει ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα
Την γνωριμία τους, τον μεγάλο έρωτα που έζησε στο πλευρό του Γεράσιμου Αρσένη αλλά και πολλές άλλες άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην «Espresso του Σαββατοκύριακου» η Λούκα Κατσέλη σχεδόν ενάμιση χρόνο από τον θάνατο του συζύγου της.
Η πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χαμό του «Μάκη της», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει ότι «η απουσία του είναι τρομερά εκκωφαντική».
Ο έρωτας τους κράτησε 34 ολόκληρα χρόνια και όπως αναφέρει η ίδια, «εμείς ήμασταν ευλογημένοι να έχουμε μια σχέση που ήταν και συναισθηματική και πνευματική και ερωτική».
Η Λούκα Κατσέλη που παρακολουθεί στενά τα πολιτικά δρώμενα, μιλά μεταξύ άλλων για τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, μπόρεσε να επιπλεύσει και να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις» ενώ σε ερώτηση για το αν θα αποδεχόταν να συμμετάσχει σε ανασχηματισμό απαντά πως πάντα είναι ανοιχτή σε ενδιαφέρουσες προτάσεις, αν πιστέψει ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης