Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Να ολοκληρώσει έγκαιρα εντός του 2017 την γ’ αξιολόγηση η κυβέρνηση

Σπυράκη (ΝΔ): Να ολοκληρώσει έγκαιρα εντός του 2017 την γ’ αξιολόγηση η κυβέρνηση
Να αφαιρέσει οποιαδήποτε δικαιολογία από όλους όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα κατά της Ελλάδας καλεί την κυβέρνηση η κα.Σπυράκη
Να ολοκληρώσει έγκαιρα και εντός του 2017 την γ΄αξιολόγηση προκειμένου να αφαιρέσει οποιαδήποτε δικαιολογία από όλους όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα κατά της Ελλάδας καλεί την κυβέρνηση η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Είναι απαραίτητο η ελληνική κυβέρνηση να μη χαθεί στις διαβουλεύσεις του Βερολίνου για τον σχηματισμό κυβέρνησης και να κάνει τη δουλειά της» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η κα.Σπυράκη κληθείσα να σχολιάσει το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών.
«Αυτό που πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση είναι να εργαστεί, ώστε η Ελλάδα να μην επιστρέψει ξανά στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού Τύπου, μέσω διεργασιών στο Βερολίνο.
Πρέπει οπωσδήποτε να μην εμφανιστεί η Ελλάδα να μην έχει εκπληρώσει υποχρεώσεις, να μην έχει εμφανιστεί η Ελλάδα να αδυνατεί να πραγματοποιήσει τα υπεσχημένα, να μην εμφανιστεί ότι αντιμετωπίζει ζητήματα σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.
Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι η κυβέρνηση καθυστερεί πάρα πολύ στην ολοκλήρωση των αξιολογήσεων - και στην πρώτη συνέβη αυτό και στη δεύτερη πολύ περισσότερο - δίνοντας δραματικούς τόνους και παρατείνοντας την αγωνία στην ελληνική οικονομία» τόνισε η κα.Σπυράκη.
Ερωτηθείσα σχετικά με τη σημερινή συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σε βάρος του Π. Καμμένου για τις τηλεφωνικές συνομιλίες που φέρεται να είχε με τον ισοβίτη, Μ. Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1, η κα.Σπυράκη είπε ότι «εμείς ζητάμε να έλθουν όλα στο φως, να έλθει ο κ. Καμμένος στη Βουλή και να εξηγήσει επαρκώς τους λόγους που τον οδήγησαν στην τόσο συχνή πυκνή επικοινωνία του με τον ισοβίτη».
«Ο ίδιος επέλεξε να συνομιλεί τόσο συχνά με έναν ισοβίτη και αν αυτό το θεωρεί κανονικότητα, να βγει στη Βουλή να το υπερασπιστεί.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί ο κυβερνητικός συνασπισμός αρνείται να υπερψηφίσει την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, εφόσον θεωρεί ότι είναι όλα καθαρά και ότι δεν υπήρχαν κίνητρα» υποστήριξε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης