Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας για επενδύσεις: Ο Τσίπρας δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί

Κικίλιας για επενδύσεις: Ο Τσίπρας δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί
Ούτε τη γ.γ. του υπ. Πολιτισμού και επικεφαλής του ΚΑΣ δεν έχει τη δύναμη να αποπέμψει ο Τσίπρας διερωτήθηκε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι ο Τσίπρας δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για εχθρική απέναντι σε κάθε είδους επένδυση κατόπιν της αναβολής λήψης απόφασης του ΚΑΣ για το Ελληνικό.
«Ελληνικό, επενδύσεις από το Κατάρ, Unilever, Σκουριές, Αφάντου, Κασσιόπη.
Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί.
Είναι σε αδυναμία να προχωρήσει την εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό, εμποδίζοντας τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, την προσέλκυση περαιτέρω επενδύσεων, την αύξηση του ΑΕΠ της χώρας, τη βελτίωση της ζωής των Ελλήνων.
«Και καλά, ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να αποπέμψει τον κ. Κουρουμπλή.
Δεν μπορεί να αποπέμψει ούτε τον κ. Καμμένο.
Δεν έχει τη δύναμη να αποπέμψει ούτε τη γγ του υπουργείου Πολιτισμού και επικεφαλής του ΚΑΣ;» διερωτήθηκε ο κ.Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Μιλώντας για την οικονομία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε, ότι χθες άλλος ένας υπουργός απέδειξε πως η κυβέρνηση είναι εκτός πραγματικότητας.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου ότι βλέπει περισσότερες επενδύσεις από όσες αντέχουμε, ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ότι αυτό που βλέπουμε είναι μεγάλες επιχειρήσεις με ιστορία στην Ελλάδα να κλείνουν τα εργοστάσιά τους και να αποχωρούν.
«Μία και μόνο μία επένδυση έχει μείνει στη χώρα, αυτή των περιφερειακών αεροδρομίων, με έσοδα 1,3 δις, που ο ΣΥΡΙΖΑ λυσσαλέα πολέμησε, εμπόδισε, καταψήφισε και για την οποία τώρα υποκριτικά πανηγυρίζει.
Η ανικανότητα, η άσκοπη φλυαρία της κυβέρνησης Τσίπρα και η υποκριτική αναντιστοιχία λόγων και έργων προκαλεί δυσφορία και αγανάκτηση.
Οι πολίτες γονατίζουν από τους φόρους, τις ασφαλιστικές εισφορές και τα δάνεια, ενώ ο κ. Τσακαλώτος βλέπει αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης.
Ενώ μιλάει για αντίμετρα, οι συνταξιούχοι χάνουν δύο συντάξεις και οι μισθωτοί ένα μηνιάτικο λόγω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς και της μείωσης του αφορολόγητου» τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον υπουργό δικαιοσύνης να επισκεφτεί τα δικαστήρια προκειμένου «να δει την κατάσταση που επικρατεί στα δικαστήρια της χώρας, αντί να επιτρέπει στο Ρουβίκωνα να εισβάλει στο Υπουργείο του» και αναφερόμενος στην χθεσινή «επιδρομή» στο υπουργείο δικαιοσύνης σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο σε όλα τα επίπεδα».
Αναφερόμενος στην πρωινή αιφνιδιαστική επίσκεψη στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, ο κ.Κικίλιας τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ διαπίστωσε τη μεγάλη ταλαιπωρία που υποβάλλονται οι πολίτες, δικηγόροι και το προσωπικό των δικαστηρίων» και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην απλοποίηση των διαδικασιών απονομής της δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης