Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Στηρίζω την «beat», αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες

Σπίρτζης: Στηρίζω την «beat», αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες
Να εφαρμοστούν και στη χώρα μας αυτά που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Την στήριξή του στην «beat», αλλά με τήρηση των κανόνων, εξέφρασε σήμερα (29/9/2017) ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών,Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με τις αντιδράσεις της εταιρείας που λειτουργεί τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα διαμεσολάβησης για την εύρεση ταξί.
«Και εγώ στηρίζω την "beat” αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες», δήλωσε o κ. Σπίρτζης.
O υπουργός Μεταφορών τόνισε ότι με την προωθούμενη ρύθμιση δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά να εφαρμοστούν και στη χώρα μας αυτά που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και να μην συνεχίζουν να υπάρχουν οι σκιές που άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ο κ. Σπίρτζης έθεσε πάντως το θέμα που δημιουργείται με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τονίζοντας ότι θα πρέπει η Αρχή να ερωτηθεί σχετικά, καθώς η συγκεκριμένη πλατφόρμα δημοσιεύει φωτογραφία του οδηγού ταξί ενώ επιτρέπει και τη δημοσίευση αξιολογήσεών του.
Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι στόχος της νομοθετικής ρύθμισης δεν είναι να προωθήσει συνδικαλιστικά συμφέροντα, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης