Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας για απαγωγή Λεμπιδάκη: Μάθημα για τα βιβλία η αστυνομική επιχείρηση

tags :
Τόσκας για απαγωγή Λεμπιδάκη: Μάθημα για τα βιβλία η αστυνομική επιχείρηση
Ήταν τέλεια σε οργάνωση και αποτελεσματικότητα ανέφερε ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη
Τέλεια επιχείρηση που θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τα βιβλία χαρακτήρισε την αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων παρουσία και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Κ. Τσουβάλα, ο κ.Τόσκας υποστήριξε ότι η αστυνομική επιχείρηση ήταν τέλεια σε οργάνωση και αποτελεσματικότητα, καθώς ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, λύτρα δεν πληρώθηκαν ενώ συνελήφθη και το μεγαλύτερο μέρος των απαγωγέων.
Ο υπουργός εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην Ελληνική Αστυνομία, από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο αστυνομικό, ο οποίος όπως είπε, αυτός ήταν που σήκωσε όλο το βάρος της επιχείρησης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή την αστυνομία θέλουμε»
«Μια αστυνομία που εξυπηρετεί την κοινωνία, που είναι κοντά στον πολίτη» τόνισε ο κ.Τόσκας, αναφέροντας πως το τελευταίο εξάμηνο υπάρχουν τεράστιες επιτυχίες της αστυνομίας στη μάχη κατά της εγκληματικότητας.
«Τα αποτελέσματα στη μάχη με την εγκληματικότητα δεν έρχονται τυχαία» είπε ο υπουργός, αναφέροντας πάντως πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ΕΛΑΣ σε πολλούς τομείς, αν και υποστήριξε πως η Ελληνική Αστυνομία καλύπτει πάρα πολλές ανάγκες.
Τέλος ο υπουργός εξέφρασε τις ευχές του στον επιχειρηματία και στην οικογένεια του να είναι καλά και να συνέλθουν σύντομα.
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κ.Τσουβάλας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην αστυνομική δύναμη της Κρήτης για την αποτελεσματικότητα και την οργάνωση της επιχείρησης, υποστηρίζοντας πως η εν λόγω υπόθεση έδειξε ότι η ΕΛΑΣ έχει τη βούληση και την ικανότητα να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή.
«Σήμερα, πολιτική και αστυνομική ηγεσία είμαστε εδώ για να αποδώσουμε τα εύσημα στους συναδέλφους μας» τόνισε ο κ.Τσουβάλας, αναφέροντας πως η ελληνική κοινωνία και οι πολίτες πρέπει να νιώθουν σιγουριά για το έργο που προσφέρει η αστυνομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης