Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζουν το παιχνίδι "ένα βήμα μπρος και δύο πίσω" στον τομέα της επιχειρηματικότητας

Θεοδωράκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζουν το παιχνίδι
Πολλά από αυτά που μου είπαν οι άνθρωποι της παραγωγής, είναι πράγματα απλά που θα μπορούσαν να γίνουν, αν δεν είχαμε μια ιδεοληπτική κυβέρνηση
Την ανάγκη να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και να αντιταχθούν στη τακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ "ένα βήμα μπρος και δύο πίσω" τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:
«Άκουσα με προσοχή τις απόψεις και τις προτάσεις των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων και των παραγωγικών φορέων.
Και πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον, αν κάποιοι από την κυβέρνηση -και γιατί όχι ο κ. Τσίπρας- ήταν σε μια γωνία και παρακολουθούσαν τις συζητήσεις αυτές.
Πολλά από αυτά που μου είπαν οι άνθρωποι της παραγωγής, είναι πράγματα απλά που θα μπορούσαν να γίνουν, αν δεν είχαμε μια ιδεοληπτική κυβέρνηση.
Υπάρχουν και άλλα όμως που χρειάζονται περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερο συγχρονισμό με τα βήματα της Ευρώπης.
Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερα, εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους.
Θα δώσουμε τη μάχη για να αντιμετωπίσουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που μπλοκάρουν την επιχειρηματικότητα και για να αντιμετωπίσουμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι της παραγωγής στους χώρους εργασίας τους.
Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το παλιό γνωστό παιχνίδι: "ένα βήμα μπρος και δύο πίσω" στον τομέα της επιχειρηματικότητας, κάτι που είναι οδυνηρό και που ποτέ δε θα σημάνει την ανόρθωση της οικονομίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης