Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Τίθεται σε αμφιβολία η επίτευξη πλεονάσματος 3,5% για το 2018 - Έρχονται νέα μέτρα

Γεωργιάδης (ΝΔ): Τίθεται σε αμφιβολία η επίτευξη πλεονάσματος 3,5% για το 2018 - Έρχονται νέα μέτρα
Ο κ. Τσίπρας έχει τις πλάτες των Ευρωπαίων γιατί τους κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά
«Το πλεόνασμα που θα πετύχουμε, φέτος, προέρχεται από την αιματηρή φορολογία και προκαλεί σοβαρά εμπόδια στην οικονομική μας δραστηριότητα ενώ τίθεται σε μεγάλη αμφιβολία η επίτευξη του στόχου 3,5% για την επόμενη χρονιά με ό, τι αυτό συνεπάγεται για νέα μέτρα στο μέλλον» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο κ. Τσίπρας έχει τις πλάτες των Ευρωπαίων γιατί τους κάνει όλη τη "βρώμικη δουλειά" επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι «το ζήτημα των εκλογών δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία με τους Ευρωπαίους».
«Το πάγιο αίτημα της ΝΔ για εκλογές δεν τη φέρνει αντιμέτωπη με τους θεσμούς και την κοινωνία καθώς και ο Αλέξης Τσίπρας ζητούσε εκλογές από την πρώτη μέρα που εξελέγη πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς».
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις κατά τις οποίες οι πολίτες τάσσονται κατά των πρόωρων εκλογών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «το Σύνταγμα υπερβαίνει τις δημοσκοπήσεις».
Αναφερόμενος στη στρατηγική της ΝΔ υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και υπέρ συγκεκριμένων επιχειρήσεων, όπως το Taxibeat, και το κατά πόσον αυτό μπορεί να την απομακρύνει από συγκεκριμένα target group όπως οι οδηγοί των ταξί ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμά ότι «η ΝΔ έχει κρατήσει μια εξαιρετικά ισορροπημένη στάση ενώ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των ταξιτζήδων».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης