Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Εάν επιμείνει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου η απάντησή μας θα είναι σκληρή

Ένωση Κεντρώων: Εάν επιμείνει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου η απάντησή μας θα είναι σκληρή
"Tέτοιες αλλαγές είναι βίαιες και αποδοκιμάζονται από τον λαό" αναφέρει η Ένωση Κεντρών για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που θα συζητηθεί την Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής
Για άλλη μια φορά η ΄Ενωση Κεντρώων καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που πρόκειται να συζητηθεί την Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η απάντησή της θα είναι σκληρή.
Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει ατζέντα, παίζοντας με την προσφιλή της τακτική, την επικοινωνία.
Για άλλη μια φορά καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που πρόκειται να συζητηθεί την Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής».
Όπως αναφέρει η Ένωση, «χωρίς κοινωνικό διάλογο, χωρίς προετοιμασία, τέτοιες αλλαγές είναι βίαιες και αποδοκιμάζονται από τον λαό.
Ο κ. Τσίπρας δεν έχει δικαίωμα να καλλιεργεί διχασμό, ούτε μπορεί να αγνοεί ηθικές αξίες που εμπνέουν τον λαό μας από σύσταση του ελληνικού κράτους».
Η Ένωση Κεντρώων τονίζει τέλος ότι «εάν επιμείνει η κυβέρνηση, η απάντηση την Δευτέρα, τουλάχιστον από την Ένωση Κεντρώων θα είναι σκληρή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης