Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ – Θα είναι οδυνηρό για όλους

Βρούτσης: Ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ – Θα είναι οδυνηρό για όλους
Έχουμε μια σταδιακή διολίσθηση της Ελλάδας σε ότι έχει ψηφίσει και έχει θέσει ως στόχους είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι θα είναι οδυνηρό για όλους να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
«Η έκθεση του ΔΝΤ είναι ένα πραγματικό στοιχείο, που αποτυπώνει τη δυναμική της οικονομίας και τις προοπτικές της και εμείς ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθεί, γιατί αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις, θα είναι πολύ οδυνηρό για όλους του Έλληνες» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Βρούτσης.
«Έχουμε μία σταδιακή διολίσθηση της χώρας μας σε ό,τι έχει ψηφίσει και έχει θέσει ως στόχους και την ίδια στιγμή άλλες χώρες, που συγκρίνονται με εμάς στον Νότο, πηγαίνουν πολύ καλύτερα.
Βγαίνει η έκθεση του ΔΝΤ και περιγράφει τα θέματα της χώρας μας ως την αρνητική έκπληξη» ανέφερε ο κ. Βρούτσης, εκτιμώντας ότι «σε έναν μήνα από τώρα, επειδή ξεκινά και η διαπραγμάτευση για γ' αξιολόγηση, όλα αυτά θα αποτυπωθούν εν μέρει και στον προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στη Βουλή».
«Υπάρχει, όμως, ένα στοιχείο που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε: Τα στοιχεία του περσινού προϋπολογισμού, τα οποία είχε ψηφίσει η κυβέρνηση θριαμβολογώντας, όλα έχουν αναθεωρηθεί προς τα κάτω.
Από τα στοιχεία για την ανεργία μέχρι και την ανάπτυξη.
Πέρυσι η συζήτηση έγινε για ανάπτυξη 2,8% και έτσι ψηφίστηκε στον προϋπολογισμό και σήμερα συζητάμε οροφή το 1,8%, ήδη έχει αναθεωρηθεί» τόνισε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης