Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα – Μπροστά τα χειρότερα για το λαό

tags :
ΚΚΕ: Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα – Μπροστά τα χειρότερα για το λαό
Κανένα προπαγανδιστικό περιτύλιγμα περί δίκαιης ανάπτυξης δεν μπορεί να κρύψει τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της νέας εποχής αναφέρει το ΚΚΕ
Την θέση ότι δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα διατυπώνει το ΚΚΕ σε φυλλάδιο που κυκλοφόρησε σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
«Κανένα προπαγανδιστικό περιτύλιγμα περί "δίκαιης ανάπτυξης" και "μεταμνημονιακής εποχής" δεν μπορεί να κρύψει ότι τα χειρότερα για τα λαϊκά στρώματα είναι μπροστά μας.
Ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της "νέας εποχής" αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι ήδη έχουν προνομοθετηθεί μέτρα - όπως η μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου - για μετά το 2018, ότι ενόψει της γ' αξιολόγησης προωθείται νέο τσεκούρι σε εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, χτύπημα ακόμη και του δικαιώματος στην απεργία, ότι ο προϋπολογισμός για το 2018, που προβλέπει ανάπτυξη 2,4%, την ίδια στιγμή φέρνει νέα φοροληστεία, νέες μεγάλες περικοπές σε κοινωνικές δαπάνες και ότι σπάει κόκκαλα η μερική απασχόληση, η ανασφάλιστη κι απλήρωτη εργασία, ότι μία θέση εργασίας μοιράζεται σε 2-3 εργαζομένους, φτηνούς και αναλώσιμους. Έτσι εμφανίζουν μειωμένη την ανεργία» αναφέρει στο φυλλάδιο του το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης