Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής (ΝΔ): Χαοτική η κατάσταση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με ευθύνη της Κυβέρνησης

Καραμανλής (ΝΔ): Χαοτική η κατάσταση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με ευθύνη της Κυβέρνησης
Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι οι σπασμωτικές κινήσεις της Κυβέρνησης «απλά αναδεικνύουν και σε καμία περίπτωση δεν επιλύουν το πρόβλημα»
Οξύτατη κριτική απέναντι στην Κυβέρνηση άσκησε σήμερα (12/10) ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, αναφορικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τονίζοντας ότι η κατάσταση παραμένει χαοτική.
Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η προχειρότητα με την οποία η Κυβέρνηση εισήγαγε το ηλεκτρονικό εισιτήριο, «γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο εμφανής» καθώς και ότι οι σπασμωδικές κινήσεις της «απλά αναδεικνύουν και σε καμία περίπτωση δεν επιλύουν το πρόβλημα».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του κ. Καραμανλή:
«Η προχειρότητα με την οποία η Κυβέρνηση εισήγαγε το ηλεκτρονικό εισιτήριο, γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο εμφανής.
Οι σπασμωδικές κινήσεις της απλά αναδεικνύουν και σε καμία περίπτωση δεν επιλύουν το πρόβλημα.
Η κατάσταση παραμένει χαοτική, οι αρμόδιοι υπάλληλοι εξακολουθούν να μην έχουν εκπαιδευτεί και ενημερωθεί επαρκώς, ενώ το επιβατικό κοινό “τιμωρείται” μόνο και μόνο επειδή θέλει να είναι σωστό απέναντι στο Κράτος και να εκδώσει εισιτήριο για τη μετακίνησή του.
Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, οι πολίτες υποβάλλονται σε καθημερινή ταλαιπωρία, επειδή η Κυβέρνηση είναι ανίκανη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια πολιτική, που στην υπόλοιπη Ευρώπη όχι μόνο εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες, αλλά λειτουργεί και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης