Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει τον νόμο θα χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας

Ένωση Κεντρώων: Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει τον νόμο θα χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας
«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάζει την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, ως φανατική, οπισθοδρομική, ομοφοβική, και απροσάρμοστη»
«Αν ο κ. Παυλόπουλος υπογράψει το νόμο για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου θα έχει δυστυχώς χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας, των χρηστών ηθών και της συνοχής της κοινωνίας» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας, την απάντηση του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας και επισημαίνει ότι «οι στιγμές είναι ιστορικές».
Η Ένωση Κεντρώων δηλώνει, επίσης, ότι «εμείς δε ζητούμε να καταργηθεί ο νόμος, ζητούμε να επιστρέψει στη Βουλή προς διόρθωση και διαβούλευση.
Σεβόμαστε απολύτως το δικαίωμα των ατόμων που αφορά ο νόμος, η Ελλάδα όμως έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή και δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάζει την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, ως φανατική, οπισθοδρομική, ομοφοβική, και απροσάρμοστη.
Προσπαθούμε αποσοβήσουμε την ύστατη ώρα, εθνικό διχασμό.
Ελπίζουμε, ότι ο κ. Παυλόπουλος βλέπει τους ως άνω αναφερόμενους κινδύνους και θα σεβαστεί τη θέληση της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Εις αυτό τον τόπο ο καθένας γράφει την ιστορία του και ότι γράφεται στην ιστορία παρά πολύ δύσκολα σβήνει μετέπειτα».
Τέλος, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων ενημερώνει ότι «την απάντηση για όλα τα ζητήματα, θα την δώσει την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Β. Λεβέντης στην ομιλία του στο ξενοδοχείο "Καψής" στις 7 η ώρα το απόγευμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης