Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικό στέλεχος: Σε ανυπόστατο δημοσίευμα και ανύπαρκτο θέμα η παρθενική δήλωση Σπυράκη

Κυβερνητικό στέλεχος: Σε ανυπόστατο δημοσίευμα και ανύπαρκτο θέμα η παρθενική δήλωση Σπυράκη
Πρόκειται για μια τροπολογία που αφορά τη φαρμακευτική κάνναβη και τη χρήση αυτής υπό αυστηρές προϋποθέσεις για βαρύτατες περιπτώσεις ασθενειών
Έκπληξη αλλά και περίσσια αμηχανία προκάλεσε σε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας  με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτούσε «τι πίνει και δεν μας δίνει ο Τσίπρας» και η οποία εκδόθηκε με βάση ανυπόστατο δημοσίευμα.
Το κυβερνητικό στέλεχος σημείωνε πως «η ΝΔ δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει ότι δεν υπάρχει τέτοιο νομοσχέδιο, και ότι δεν έρχεται κάτι τέτοιο προς ψήφιση το προσεχές διάστημα» και πως «πρόκειται για μια τροπολογία που αφορά τη φαρμακευτική κάνναβη και τη χρήση αυτής υπό αυστηρές προϋποθέσεις για βαρύτατες περιπτώσεις ασθενειών».
«Τι μπορεί να περιμένει κανείς από τη ΝΔ όταν η παρθενική ανακοίνωση της νέας εκπροσώπου του κόμματος Μ. Σπυράκη βασίζεται σε ανυπόστατο δημοσίευμα ενώ η ίδια δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει εάν το θέμα υφίσταται και εάν υπάρχει ανάλογο νομοσχέδιο», έλεγε χαρακτηριστικά στο bankingews η ίδια πηγή.


Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης