Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

tags :
Τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου
Άμεση η αντίδραση κομμάτων και πολιτικών αρχηγών
Την πλήρη καταδίκη της αποτρόπαιας δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αλλά και τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του θύματος εκφράζει ο πολιτικός κόσμος, με ανακοινώσεις του, μετά το τραγικό συμβάν.

Αλέξης Τσίπρας: Συλλυπητήρια προς την οικογένεια

Στην ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Παράλληλα συμπληρώνει ότι επικοινώνησε άμεσα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και ενημερώθηκε και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Κυριακός Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τη δολοφονία

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου.
Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Φώφη Γεννηματά: Στυγνή και άνανδρη δολοφονία

Η στυγερή και άνανδρη δολοφονία του δικηγόρου και εκλεκτού νομικού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη.
Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
«Είναι ένα βαρύ πλήγμα για τη δικηγορία και τη Δικαιοσύνη.
Είναι όμως κι ένα ακόμη σύμπτωμα της βαθιάς κοινωνικής παθογένειας που βιώνει η χώρα.
Η μαφιόζικη επίθεση καταδεικνύει δυστυχώς με τον πιο μελανό τρόπο το έλλειμμα ασφάλειας που νιώθει κάθε πολίτης ακόμη και μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Η κυβέρνηση πρέπει -επιτέλους- να αναλάβει τις ευθύνες της για το διάχυτο αίσθημα ανομίας και ανασφάλειας που εντείνεται κι απλώνεται παντού γύρω μας» αναφέρει η κ. Γεννηματά.

Σταύρος Θεοδωράκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει έρμαιο συμμοριών

«Η μαφιόζικη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου στην καρδιά της Αθήνας μας θλίβει και μας ανησυχεί. Η Ελλάδα δεν θα γίνει έρμαιο συμμοριών», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Τwitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης