Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βλάχος (ΝΔ): Έχουμε πετύχει την κομματική συσπείρωση, στόχος να φτάσουμε στην κοινωνία

tags :
Βλάχος (ΝΔ): Έχουμε πετύχει την κομματική συσπείρωση, στόχος να φτάσουμε στην κοινωνία
Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον πολιτικό μας λόγο υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ έχει πετύχει την κομματική συσπείρωση και ότι πλέον ο στόχος είναι να φτάσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βλάχος.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και κληθείς να σχολιάσει την επιστολή του πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκου Καραχάλιου, στην οποία αναφέρει ότι το κόμμα, με βάση τα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, «έχει ταβανιάσει» ο κ.Βλάχος, αφού υποστήριξε ότι ο κ. Καραχάλιος είναι αποστασιοποιημένος από τη ΝΔ, εξέφρασε τη διαφωνία του στον τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να διατυπώσει τις απόψεις του ο πρώην γραμματέας.
«Η διαφορά είναι ότι εγώ, όποιες απόψεις έχω, θα τις καταθέσω στα όργανα την κατάλληλη στιγμή θα τις τεκμηριώσω.
Θα είναι απόψεις που θα εκφράζουν την αγωνία για τη βελτίωση της πορείας της ΝΔ και δε θα το κάνω με ανοιχτή επιστολή, για να το κάνω "βούκινο", για να συζητηθεί περισσότερο δημόσια και λιγότερο για να ωφελήσει την ηγεσία, στην οποία υποτίθεται ότι στέλνω μία επιστολή για να βοηθήσω.
Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον πολιτικό μας λόγο και να αγκαλιάσουμε όσο γίνεται μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, με επιχειρήματα, με την αλήθεια, με πρόγραμμα» είπε ο κ.Βλάχος.
Ερωτηθείς εάν η ΝΔ προτίθεται να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές εφόσον γίνει κυβέρνηση, ο κ.Βλάχος είπε ότι «προφανώς θα σεβαστούμε τις δεσμεύσεις της επόμενης μέρας, αλλά κανείς δε μας δεσμεύει την μεθεπόμενη ημέρα εμείς να ανοίξουμε θέματα, τα οποία βλέπουμε ότι είναι αδιέξοδα»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης